Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (7.58 secunde)
Dan Voiculescu, la un pas de eliberare 7 inculpati din dosarul ICA - Dan Voiculescu sunt in penitenciare unde executa condamnarile date de magistratii Curtea de Apel Bucuresti. ... Au fost cazuri in care judecatorii au cerut de la inchisori date suplimentare privind modul de redactare si publicare al cartilor.
In asteptarea unei directive specifice, AMC a continuat sa colecteze date cu privire la incidentele cu discuri zburatoare, cu scopul de a defini mai clar natura fenomenului. ... Fiecare incident era insotit de grafice si date incluzand:
In raspuns se mai arata ca aceste rapoarte contin date de aparare nationala care pot intra sub incidenta legilor de spionaj ale SUA: ... Dar pe foile desecretizate unele dintre linii sunt redactate sau blocate complet, astfel incat anumite date nu pot fi vazute.
in acelasi timp, am oferit agentiei un stimulent si un exemplu pentru a incarca intreaga sa baza de date pe un mediu on-line, a scris Best intr-o postare pe blog.
Presedintele Comisiei parlamentare CIA, senatorul PNL Norica Nicolai, a declarat ieri ca exista date clare ce atesta faptul ca in Romania nu exista inchisori pentru prizonieri suspecti de terorism.
Alte date par sa indice ca bazele ar putea sa nu fie ocupate tot timpul si sa fie conectate cu un obiect din spatiul cosmic.
In realitate, exista o cantitate vasta de date, care dovedesc ferm vizitele extraterestre. Unde sunt aceste date? Chiar sub nasul nostru.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
In realitate, acest referendum ne ofera suficiente date pentru o analiza obiectiva, din care toata lumea ar avea cate ceva de invatat.
Blonda a recurs apoi la subtilitatile oratorice date de caracterul ludic al unui discurs, narand despre cei "trei actori implicati in aceasta strategie":
STB SA este operator de date cu caracter personal si respecta prevederile legale romanesti in acest sens, precum si Regulamentul UE nr.679/2016.
Apoi,totul imi parvenea mie prin sistem de telemedicina, un portal de date securizat prin care eu vedeam evaluarea pacientului, imagistica etc. Aceste date erau trimise tuturor care urmau sa interactioneze, pe viitor, cu acel pacient.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Si asta pentru ca directorul Ionel Manafu refuza sa faca publica o serie de date de interes public. ... Potrivit unor date oficiale, pretul mediu stabilit anul acesta pentru tona de deseuri este de 11 euro.
50, a autorizarii constructiilor, spune la articolul 15 ca pot fi concesionate ori date in folosinta pe termen limitat, fara licitatie publica, terenuri, in vederea edificarii unor imobile de interes public, dar nu si vandute.
"Sursa mea este o sursa echivalenta surselor pe care le are Stejarel Olaru", a afirmat presedintele PIN, intrebat fiind de unde provin aceste date.
Al doilea dosar, de 27 de file, are informarile date de colegi ai actualului deputat despre ea si familia acesteia. ... Desi ofiterul respectiv propunea, in 1978, superiorilor sai mentinerea ei ca sursa, acesta scria ca "nu exista date ca ar fi suspectata de colaborare organizata cu organele noastre".
Emil Strunga este prezent si pe site-ul Institutului de Politici Publice unde, intr-o analiza facuta asupra mandatului sau, apar date privind activitatea parlamentara. Astfel in dreptul deputatului galatean apar urmatoarele date:
In plus, Japonia a cerut Statelor Unite date despre costul altor 16 rachete PAC-3, putand sa-si dubleze achizitia, a adaugat acesta."Eu cred ca acesta este rezultatul direct al testelor cu rachete efectuate da Coreea de Nord", a aprecizat Ward.
Deputatul independent Mona Musca, insotita de trei jurnalisti, a fost ieri din nou la CNSAS pentru a vedea cele doua caracterizari date de ea Securitatii despre doua foste colege.
google-analytics.com