Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (2.62 secunde)
Decizia apartine primariei municipiului, care a hotarat ca toate afisele publicitare instalate pe stalpi sa fie date jos. ... "Zilele acestea, Primaria Craiova a demarat o actiune prin care panourile publicitare instalate pe stalpii stradali vor fi date jos.
Nu credem ca ar trebui date la o parte doar dintr-un motiv electoral‘‘, a afirmat, joi, Adrian Dobre, membru al Departamentului de Politica Externa al PSD.
Numai ca lansarea pe piata a unor date statistice false antreneaza, in mod necesar, intr-un sistem tip cascada, si falsificarea celorlalte date statistice.
"Fraudarea votului de catre Roberta Anastase trebuie sanctionata si trebuie date garantii ca nu se va mai repeta asa ceva in viitor, daca era la mine in partid un asemenea presedinte de Camera Deputatilor eu i-as fi cerut demisia sau l-as fi demis imediat".
Unul viza achizitionarea din bugetul local a trei ambulante noi, care sa fie date fiecaruia din cele trei spitale aflate in subordinea municipalitatii, investitie evaluata la 400.000 de lei.
Toti s-au intrecut in a o comenta, dupa texte date, dupa ureche si la cacealma. ... El afirma, insa, ca"declaratiile se bazeaza pe date foarte concrete, care pot fi oricind puse la dispozitia factorilor interesati de catre anumite institutii ale statului, cu atributii in acest sens.
In incheierea intrebarii sale, senatorul colegiului Stefanesti-Mioveni a mai adaugat faptul ca solicita aceste date deoarece prin secretizarea contractului in totalitatea sa, nu exista suficiente date oferite si trebuie ca Guvernul sa dovedeasca opiniei publice din tara noastra ca asemenea intreprinderi nu au nici efecte directe asupra mediului in afara normelor legale si nici nu induc efecte negative indirecte in unitatile economice aflate in exploatare, in dezvoltare sau in comunitatile din Romania.
Proiectul de lege prevede obligativitatea furnizorilor de telefonie fixa si mobila si de internet sa retina timp de 6 luni anumite date ale abonatilor care sa fie trimise, la cerere, autoritatilor din domeniul sigurantei nationale pentru actiunile de prevenire, cercetare, descoperire si urmarire a infractiunilor grave.
Pe baza acestui numar figuram in bazele de date de la CNAS, la fisc si prin alte parți si cand plecam din lumea asta suntem scosi de la drepturi imediat.
Dupa acest referendum, CCR ne-a cerut date privitor la aceste liste si a cerut lamuriri cu privire la precizia cu care au fost furnizate anumite date.
Care a facut putin joc de glezna la televizor cum o sa schimbe el la Curte, ca ce date va aduce, dupa care a adus exact aceleasi date.
Potrivit altor date oficiale, de la Inspectoratul General al Politiei Romane, in anul 2011 a crescut cu 10% numarul sesizarilor privind infractiunile de violenta in familie fata de 2010.
Sa nu uitam ca marea majoritate a populatiei este interesata de subiect si de rezolvarea rapida si corecta a situatiei date.
349 din iunie 2002 privind prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor de tutun gasim, printre altele, date care subliniaza ca fumatul este un obicei nociv pentru sanatate.
Scopul principal al raportului este de a identifica posibilitatile societatilor de asigurare de a se integra intr-un sistem unic de date, in vederea realizarii unei baze de date comune intre Ministerul de Interne si asiguratori.
In privinta cotei de piata pe care o detine Petrom pe acest segment, Constantinescu a explicat ca la nivelul companiei nu exista pana in acest moment astfel de date.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) pune pe prim plan tintirea inflatiei, chiar daca si in acest an calculele par sa fie date peste cap. ... Drept urmare, planurile de afaceri ale companiilor vor fi afectate asa cum au fost date peste cap si calculele exportatorilor.
Mai exact, "Farul" a soliciat ca pina la 1 august sa primeasca urmatoarele date referitoare la Atelierul de Reparatii din cadrul Sectiei de Cai Navigabile Sulina:
In prima faza, acestia vor trebui sa depuna Scrisori de Intentie pina la data de 31 august 2005, impreuna cu informatii si documente care sa dovedeasca faptul ca respectivii investitori intrunesc conditiile de preselectie, o descriere a investitorului, date financiare despre acesta si o scurta descriere a motivelor pentru care doresc sa investeasca in CEC.
In acest caz ti se cer foarte multe date, incepand de la adresa, numere de telefon (chiar si de la serviciu), codul numeric personal si altele.
google-analytics.com