Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (3.31 secunde)
Brosurile care au fost impartite tuturor locuitorilor judetului cuprind date ale actualei guvernari, realitatea demonstrata de PSD prin acestea fiind una sumbra pentru romani.
In aceste conditii, controlorii au stabilit ca ordinul de compensare a fost intocmit cu date fictive.
"Probabil, in timp, UE va trebui sa isi creeze o proprie comunitate de informatii, in care statele membre sa furnizeze date legate de amenintarile, de riscurile asimetrice.
Oficialii Ministerului Finantelor Publice (MFP) au anuntat recent ca, de la 1 ianuarie, societatile comerciale trebuie sa depuna la fisc, pe langa bilantul financiar, si o nota explicativa in care administratorii vor trece date suplimentare privind activitatea firmei.
Date nereale S-a mai stabilit ca secretarul de stat Cosmin Popescu a pus la dispozitia membrilor comisiei din cadrul ministerului, pentru a fi semnat, un raport in care se atesta date nereale referitoare la aspectele supuse verificarii.
Dan Motreanu, membru in Comitetul Executiv al PNL, a declarat ca liberalii care semneaza pentru infiintarea PLD vor fi scosi din baza de date a partidului. ... Daca la toate aceste intrebari raspunsul va fi afirmativ, atunci vor fi scosi din baza de date a PNL", a adaugat liberalul.
Cosmin Popescu sustine ca dosarul penal in care a fost trimis in judecata de DNA este "opera lui Seres", care a scris, in sesizarea trimisa procurorilor anticoruptie, date false:
Tariceanu considera ca, daca ar fi avut date privind cresterea evaziunii fiscale in urma introducerii taxei pe viciu, Sebastian Bodu ar fi trebuit sa ia masuri impotriva acestui fenomen, in calitatea sa de sef al ANAF.
Solicitarea lui Scutaru are legatura cu afirmatiile facute de Gainusa, conform carora exista persoane care culeg date despre demnitarii protejati de Serviciu, pentru a le folosi in defavoarea lor.
"Mass-media releva aproape in fiecare zi un nou caz de incalcare grava a Constitutiei, de biletele, de interventii pentru favorizarea unor agenti economici privilegiati, iar aceasta comisie ar asigura un demers obiectiv de colectare de noi date care confirma incalcarea Constitutiei de catre domnul Traian Basescu si ar alcatui un tablou complet al acestor date", a precizat Nicolae.
De exemplu, deputatul PD de Iasi, Petru Movila, s-a trezit intr-o buna zi ca are nevoie de o reactualizare a bazei de date de interes personal, probabil si profesional - cine sa stie?
Premierul Calin Popescu- Tariceanu i-a spus presedintelui ca problemele existente in agricultura sunt descoperite acum de Guvern deoarece fostul ministru de resort, Gheorghe Flutur, ar fi prezentat in perioada mandatului date incorecte.
In acelasi timp, Voiculescu a sustinut ca Morar a facut un gest de politie politica atunci cand a cerut SRI date despre persoana sa.
Reprezentantii Partidului Romania Mare se revolta impotriva ultimelor date furnizate de institutele de cercetare a opiniei publice. ... Liderul PRM Covasna, Gica Agrigoroaie, apreciaza sondajele de opinie date publicitatii in ultimele zile drept "false".
In registrul de inhumare din 89 (prezentat in original in emisiune), in care se trec date despre decedati, in data de 30.12.89 (cand se presupune ca ar fi avut loc inmormantarea) figureaza doua nume: ... Anca Vasile si col Popa Dan, dar fara date complete.
Biroul Permanent al Senatului apreciaza ca, prin scrisoarea in care teful Guvernului solicita eventuale date noi pe subiectul centrelor CIA in Romania, premierul incearca sa paseze acestei Camere raspunderea fata de solicitarea in acest sens a comisarului Franco Frattini.
Exista temeiuri serioase sa credem ca aceste date de identitate sunt colectate pentru a fi folosite apoi in sectiile de votare pentru a fi introduse in numele acestor persoane, cu ajutorul listelor suplimentare, voturi false in urne", se arata intr-un comunicat al PSD remis marti publicitatii.
'Initial, am crezut ca este o actiune de analiza a modului de sustinere a PD-L in sectorul 3, dar, am aflat, ca de doua saptamani, la sediile PD-L echipa care introduce baza de date o triaza pe sectoare si pe sectiile de vot', a spus Giugula.
In hotararea BEC se precizeaza ca impotria solutiei date cu ocazia rezolvarii intampinarilor se pot formula contestatii in scris, care sunt inaintate presedintelui biroului sectiei de votare.
De aceea, precizeaza Rahau, incercarea de a crea confuzie in randul membrilor si simpatizantilor PRM prin comunicate date in numele filialei Constanta, prin lansarea de informatii false catre organizatiile PRM din judetul Constanta sau catre alte filiale nationale, prin apeluri telefonice date membrilor de partid care refuza sa ii urmeze, demonstreaza dorinta de a acoperi propriile lor nerealizari, starea dezastruoasa in care au adus filiala Constanta.
google-analytics.com