Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (2.98 secunde)
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) a inceput sa stranga date de la firmele membre cu scopul de a trimite o solicitare la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru a putea scumpi incepand de anul viitor politele RCA.
La rindul sau, premierul Calin Popescu-Tariceanu, prezent la intilnire, a explicat ca a fost deranjat de aparitia in presa a unor informatii din cursul negocierilor pentru privatizarea BCR, inclusiv sumele oferite de cei interesati, in conditiile in care el insusi nu poate avea acces la astfel de date.
Centralele termice din municipiul Targu Jiu au fost fie inchise, fie date in concesiune asociatiilor de proprietari pe care le deserveau.
Aceasta tehnologie inseamna o transmisie de date cu ajutorul curentilor inalti, prin priza. ... Potrivit datelor MCTI, noua generatie PLC permite si "triple-play", respectiv servicii de date, voce si video.
Depunerea declaratiei vamale de export pentru materialele lemnoase fara avizul de insotire a marfii, prezentarea unor astfel de avize care contin date false si lipsa acestui document la controlul vamal se sanctioneaza cu amenzi intre 30 - 1.000 de lei si confiscarea produselor.
Datele revizuite cuprind si alte elemente, pe langa capitalul efectiv varsat de catre investitorii straini si creditele acordate de companiile-mama subsidiarelor din Romania, date luate in calcul de BNR.
Boagiu a subliniat masurile care trebuie intreprinse in ceea ce priveste functionarea sistemelor informatice de colectare a taxelor, necesare in toate tarile membre UE pentru schimbul de date privind incasarile din TVA si accize.
Pe viitor, va fi aceasta cutie neagra cea care va confirma cate zile a fost utilizata efectiv si, pe baza acestor date, se va plati polita de asigurare.
Potrivit ultimelor date ale Bancii Nationale a Romaniei, in primele trei luni ale acestui an creditul ipotecar a crescut cu 1%, in contrast puternic cu evolutia imprumuturilor de retail, care au cunoscut un ritm de crestere de 45%.
Pentru turnarea sarpantelor de bloc fara autorizatie au fost date trei amenzi, in valoare totala de 22.000 RON", a declarat Carmen Licu, purtatorul de cuvant al primariei. ... Date de contact ale proiectantilor si expertilor autorizati se obtin de la ITC.
Pentru a beneficia de astfel de microgarantii, compania trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, printre care se numara aceea de a nu figura cu credite restante in baza de date a Centralei Riscurilor Bancare (CRB) la data solicitarii si sa nu fi avut incidente majore cu cecuri si bilete la ordin in ultimele 12 luni in baza de date a Centralei Incidentelor de Plati (CIP).
Ordonanta intrata in vigoare in luna februarie a anului in curs, avand, printre altele, si scopul de a crea o baza de date comuna cu asiguratorii si RAR-ul, zice negru pe alb ca Directia Regim Permise si Inmatriculari Auto are obligatia sa instiinteze si sa amendeze toti proprietarii care pana la acea data nu si-au incheiat asigurarea auto obligatorie.
ßi Cristina avanseaza date referitoare la forta de munca ieftina din tara. ... Acestea din urma le pot pune la dispozitie o baza de date larga din care sa poata selecta personalul ideal nevoilor lor.
Parculetele, date in administrare asociatiilor de proprietari Conducerea regiei si-a propus sa amenajeze patru-cinci parculete cu suma de opt miliarde de lei.
Importurile din 2005 au fost insa de sapte ori mai mari decat cele din 1989, care insumau 652 de milioane de dolari, potrivit unor date FEPAIUS. ... Numarul angajatilor din industria usoara aproape ca s-a redus la jumatate fata de 1989, cand erau peste 800.000, conform unor date FEPAIUS.
Directia de Agriculturaa si Dezvoltare Ruralaa Galati a raportat ultimele date despre recolta din judet.
"E clar ca vor disparea toate parcurile si gradinile publice, in afara de 'Romanescu' si 'English", care nu pot fi date nimanui.
Cu toate acestea, in 1996, cand au fost inregistrate cele mai recente date din studiu, nivelul productivitatii era sub valoarea din 1985.
Ca si anul trecut, Electroutil 2006 gazduieste si doua saloane - Salonului IT si Telecomunicatii (la care vor expune firme din domeniul tehnicii de calcul, telefoniei fixe, transmiterii eletronice de date) si Autoshow, editia de toamna.
google-analytics.com