Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei. In acelasi timp, Voiculescu a sustinut ca Morar a facut un gest de politie politica atunci cand a cerut SRI date despre persoana sa.
"Ma bucur ca un procuror va trebui sa dea socoteala pentru faptele sale penale. Sa vedem ce explicatii va da Daniel Morar colegilor procurori care vor ancheta acest caz", a declarat Voiculescu. Potrivit presedintelui conservatorilor, seful DNA a facut politie politica atunci cand, fara sa aiba calitatea, a cerut SRI, intr-o adresa, date privind telefoanele, aface-rile si legaturile personale ale liderului PC si ale fiicei sale Camelia Voicu-lescu.
"In disperarea de a gasi ceva despre familia Voiculescu, Daniel Morar a inclus-o si pe fiica Corina Voiculescu in aceasta adresa, desi aceasta nu are nicio legatura cu afacerile", a explicat liderul conserva-torilor. (D.P.)