Cautare

947 de rezultate pentru "corina stoica" (2.91 secunde)
Ex-purtatoarea de cuvant a presedintiei, Corina Cretu, (caci despre ea e vorba) s-a lipit si de un scaun de senator. ... Fidela Corina are, la randul ei, grija sa-si rasplateasca mentorul. ... Ei, draga Corina, te-ai cam intrecut cu gluma!
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica face un apel la refacerea Aliantei D.A., avertizand PNL ca PSD nu urmareste decat dezbinarea dreptei. ... ce va face PSD dupa ce, cu ajutorul PNL , va reusi sa invinga PDL?", se intreaba, retoric, Stoica, intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei". ... • Valeriu Stoica:
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere. ... Valeriu Stoica a declarat ieri ca partidul liberal se afla in cea mai avantajoasa pozitie din ultimii 67 de ani.
In schimb, toate tunurile s-au indreptat spre Valeriu Stoica. Intalnirea de vineri a premierului Calin Popescu-Tariceanu cu liderii liberali din zona Moldovei a avut darul sa dea o noua directie a dezbaterii pe care au declansat-o actiunile din ultima vreme ale tandemului Stolojan-Stoica.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, considera ca o "oligarhie" lupta din rasputeri pentru discreditarea doctrinei liberale si a unificarii dreptei de pe scena politica romaneasca. ... Discreditarea PNL este pusa de fostul lider liberal Valeriu Stoica pe seama unei oligarhii ostile doctrinei liberale, dar si unificarii fortelor de dreapta.
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
Strigatul de lupta l-a dat consilierul judetean PDL Stefan Stoica, nervos ca vicepresedintele pe probleme economice al CJ, Dan Mogos, si presedintele Ion Prioteasa acuzau scaderea sumelor pentru investitii. ... Nu induceti lumea in eroare!", s-a rastit Stoica la conducerea CJ.
Strigatul de lupta l-a dat consilierul judetean PDL Stefan Stoica, nervos ca vicepresedintele pe probleme economice al CJ, Dan Mogos, si presedintele Ion Prioteasa acuzau scaderea sumelor pentru investitii. ... Nu induceti lumea in eroare!", s-a rastit Stoica la conducerea CJ.
Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. ... In vremurile bune, in care castiga bine si avea o relatie stabila cu Norris Mageanu, Corina Danila si-a cumparat impreuna cu iubitul ei o vila intr-un cartier rezidential din Chiajna, scrie Cancan.ro.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara. ... Proiectul sustinut de Valeriu Stoica isi aroga o responsabilitate majora. ... Valeriu Stoica a precizat care sunt, in viziunea sa, etapele si principiile realizarii unei astfel de fuziuni.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
De fapt, intreaga poveste a exclusilor din PNL, care au iesit la inaintare cu aceasta platforma-program pare mai mult "mana" lui Valeriu Stoica, cel care, de altfel, in cursul zilei de ieri s-a manifestat cel mai virulent in sustinerea cauzei sale - asa-zisa relansare.
In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD. Afirmatia Danei Grecu nu a fost sustinuta de celebrul astrolog si numerolog Mihai Voropchievici, care a citit in rune ca 2018 va fi un an greu pentru Corina Cretu.
Fostul secretar de stat american Colin Powell neaga ca a avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul roman Corina Cretu, dupa ce un hacker anonim a amenintat ca va publica emailuri considerate de Powell "de natura foarte personala", informeaza joi Fox News si site-ul The Smoking Gun.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. ... Corina Cretu este de parare ca tensiunea ultimelor zile de campanie nu justifica deloc recurgerea la cele mai primitive metode de intimidare, care nu ne fac deloc cinste, ca societate, dupa 20 de ani de libertate.
Asadar, la lansarea proiectului "Re-descopera" litoralul, adresat turistilor romani, au participat reprezentanti ai mass-media, Corina Martin (presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania - ANAT, Regiunea Sud-Est), muzeograful Mariana Balabanescu si, fireste, gazda Calin Ile, general manager Ibis. ... Corina Martin:
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
google-analytics.com