Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (3.01 secunde)
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... Corina se prabuseste la ea in casa, cu dureri puternice in piept, in bratul stang si in maxilar. ... Corina Popa sufera de asa-numitul "sindrom al inimii zdrobite".
Corina Cretu a prezentat evolutiile sociale, politice si economice din Romania si a raspuns intrebarilor venite din partea unor membri ai diverselor institutii europene din Bruxelles, dar si din partea jurnalistilor straini, ca si din partea diferitelor organizatii neguvernamentale de pe langa Uniunea Europeana.
Numarul 6 pe lista PSD pentru Parlamentul European, Corina Cretu, a raspuns intrebarilor cititorilor unui site legate de importanta alegerilor de duminica 7 iunie 2009, pentru romani, de intentiile sale in calitate de reprezentant al Romaniei, dar si despre motivele pentru care ar trebui sa mergem la vot.
Reuniunea a fost prezidata de europarlamentarul PSD Corina Cretu si s-a dorit a fi un prilej de informare pe tema situatiei umanitare si a eforturilor de colaborare in Orientul Mijlociu, in care fostul premier britanic Tony Blair s-a implicat mult.
Inpolitics informeaza ca eurodeputata Corina Cretu (foto) a cerut in plenul PE retragerea functiei de vicepresedinte lui Laszlo Tokes.
Corina Cretu:
Corina Cretu, aleasa vicepresedinte al Grupului Socialist din PE Eurodeputatul PSD, Corina Cretu, a fost aleasa vicepresedinte al Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European, urmand a fi responsabila acestui grup pentru politicile sociale si egalitatea de gen.
CORINA CRETU, PROPUNERE INDECENTĂ Stiti bine ca o apreciez pe Corina Cretu, ceea ce cred ca si voi. ... Surprinde, insa, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Cretu cu o initiativa jenanta pentru femeie. ... Corina Cretu ii cere lui Crin Antonescu sa bage cota la Constitutie.
O alta stenograma care nu a fost publicata in totalitate in presa a fost cea a discutiei dintre SOV si Corina Dragotescu (foto), discutie purtata in noaptea de 6 spre 7 decembrie, dupa dupa turul al doilea al Prezidentialelor. ... Corina, din curiozitate te intreb: ... Corina Dragotescu:
Corina Cretu: ... Blocarea negocierilor guvernului cu Fondul Monetar International arata slabiciunea Executivului, "care a cedat inca odata", a declarat sambata europarlamentarul PSD Corina Cretu.
Dupa o relatie de circa doi ani, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, in cursul zilei avand loc atat cununia civila, cat si cea religioasa.
Ioana Cioroianu, event manager Farmec si scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locatie amplasata in Shopping City Timisoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, s-a aratat profund ingrijorat de drumul pe care o apuca Partidul National Liberal si a declarat ca este necesar sa "ne gandim ce politica vrem sa facem:
Fostul lider PNL Valeriu Stoica s-a declarat "un pic ingrijorat" de starea de sanatate a lui Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca a constatat la acesta simptomele a "doua boli foarte grave", amnezia si incremenirea in absenta proiectului, si sugerand ca un tratament presupune demisia din functie.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu. ... Totodata, liderul PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, a declarat ca acuzatiile formulate de Musca, Stolojan si Stoica sunt "total nejustificate".
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, a fost exclus miercuri din partid de organizatia sectorului 5, cu sapte voturi pentru, unu impotriva si o abtinere.
google-analytics.com