Relitatea.net informeaza: S-a luptat 3 ani in instanta ca sa-si salveze casa, dar nu a reusit. Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. Ea a fost executata silit de banca pentru ca nu si-a platit ratele. Intre timp, s-a si mutat din vila.
In vremurile bune, in care castiga bine si avea o relatie stabila cu Norris Mageanu, Corina Danila si-a cumparat impreuna cu iubitul ei o vila intr-un cartier rezidential din Chiajna, scrie Cancan.ro.
Un cuplu tanar, aflat la inceput de drum, Corina si Norris au vrut o casa care sa le asigure tot confortul: cu etaj si mansarda, patru camere (un living si trei dormitoare), doua bai, doua balcoane si dependinte.
Vedeta a profitat de situatie si, in toamna anului 2013, a facut contestatie la decizia de executare silita. Corina s-a agatat, practic, si de ulima sansa, e drept extrem de mica.
Ea spera sa obtina suspendarea executarii silite si licitarea imobilului. A fost, insa, doar o agonie, care, in final, a dus la un deznodamant inevitabil: Corina si-a pierdut casa. S-a intamplat chiar la inceputul acestui an.
Corina Danila (41 de ani) s-a despartit de logodnicul ei, Norris Mageanu, nu a mai primit roluri in nici o telenovela, nu i s-a mai dat pe mana nici o emisiune, ba chiar a fost la un pas sa fie concediata din TVR. Pentru ca a fost incadrata in categoria cazurilor sociale grave, Corina Danila crescandu-si singura fetita pe care o are cu Norris Mageanu, ea a scapat de disponibilizare, iar acum ocupa functia de consilier de management la Directia Artistica si Productie.
In primavara anului 2013, OTP Bank a cerut executarea silita a vedetei pentru ca nu si-a platit un credit in valoare de aproximativ 460.000 de franci elvetieni. La 12 septembrie 2012, un executor judecatoresc din Bucuresti a scos la vanzare, cu titlul de executare silita si ulterior de licitatie, imobilul detinut in acte de Corina Danila si de Norris Mageanu.