Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (2.78 secunde)
ßeful Executivului a anuntat dupa intrevederea de ieri cu presedintele companiei OMV ca o varianta pentru evitarea cresterii preturilor la gaze pentru consumatorii casnici ar putea fi constituirea unui fond de ajutorare sociala, in care compania Petrom va putea sa aiba o contributie care sa atenueze variatiile de preturi.
In perioada sarbatorilor si nu numai, Dobrogea isi rasfata consumatorii cu deserturi delicioase: ... Fursecurile cu ciocolata, cu nuca, paleurile, fursecurile spritate, fursecurile fine, cele asortate si alte sortimente, isi asteapta consumatorii in magazinele Fresh, Aliment Murfatlar, precum si in alte retele de magazine din Constanta.
OJPC sfatuieste consumatorii de servicii imobiliare sa solicite operatorilor economici, inainte de efectuarea tranzactiei, informatii complete despre imobilele care urmeaza a fi achizitionate sau inchiriate, in conformitate cu obligatiile de informare impuse de actele normative in vigoare.
In Polonia, unde alimentatia constituie inca o parte importanta pe care este cheltuit bugetul familiilor, consumatorii se plang de cresterea rapida a preturilor produselor de baza.
Spre exemplu, consumatorii casnici platesc al optulea pret ca marime dintre 30 de state, in timp ce clientii industriali ocupa un "onorabil" loc doi la cheltuielile cu electricitatea.
Consumatorii industriali captivi de energie platesc, de la 1 ianuarie, tarife diferentiate la electricitate pentru fiecare din cele opt zone de distributie, in timp ce pentru populatie pretul final a ramas nemodificat.
Consumatorii s-au plans de semnalul slab, insa societatile de cablu au motivat conditiile meteo. Inspectorul Rodica Mocanu ne-a declarat ca in mod normal consumatorii ar trebui ca sa se adrese in primul rand operatorului economic si apoi la Protectia Consumatorului, insa de multe ori se intampla pe dos.
Consumatorii trebuie sa fie informati asupra costurilor furnizarii de electricitate Un aspect esential in ceea ce priveste aprovizionarea consumatorilor il reprezinta accesul la date obiective si transparente privind consumul, consumatorii trebuind sa aiba acces la aceste date privind consumul, preturile asociate si costurile serviciului, astfel incat sa poata invita concurentii sa le prezinte o oferta pe baza acestora.
Foarte multe contracte sunt scrise cu caractere abia lizibile, mai mult, au si subsoluri in care scrisul este atat de marunt, incat doar cu ajutorul lupei il poti citi, consumatorii se trezesc cu tot felul de dobanzi, taxe si comisioane de care nu au stiut initial, dar nici nu au fost informati.
Noile modificari ale Legii creditului de consum, pe care ANPC intentioneaza sa le introduca, reprezinta mai nimic pentru consumatorii de credite.
În acest interval, consumatorii trebuie sa-si achite factura, altfel risca sa li se puna sigiliul pe contor si sa ramâna fara gaze. Amenintate sunt Asociatiile de proprietari, multe dintre ele cu mari debite si la caldura, dar mai ales consumatorii casnici.
Atat consumatorii, cat si comerciantii ezita sa efectueze operatiuni comerciale in alte tari din UE, in special on-line. ... Consumatorii se tem ca, daca fac cumparaturi in alta tara, nu vor beneficia de protectie impotriva inselaciunii si fraudei.
Noile reglementari obliga agentii imobiliari sa informeze complet, corect si precis consumatorii, inca din etapa pre-contractuala, cu privire la preturile practicate in piata pentru tipul de imobil care urmeaza a se tranzactiona, la statutul planificarii si dezvoltarii zonei, in baza planului urbanistic zonal.
Consumatorii ne-au sesizat cu privire la faptul ca au fost instiintati ca li se majoreaza dobanda si se introduce un comision de administrare a contului.
Produsele premium vor avea cel mai mult de suferit ca urmare a scaderii consumului, intrucat incepand cu 2009 consumatorii romani se vor orienta dupa cele mai mici preturi, iar magazinele de hard-discount isi vor creste semnificativ cota de piata "Criza e inca in faza incipienta in Romania, dar cel mai probabil din 2009 va fi resimtita pe deplin, in special in domeniul serviciilor si al retailului, iar consumatorii isi vor schimba atitudinea si se vor orienta catre comerciantii care ofera preturi mici.
Consumatorii casnici oradeni pot avea un traseu optim la plata pentru energia electrica. ... Consumatorii casnici care au optat pentru tariful social sunt cei mai expusi unor facturi exorbitante daca nu isi rationalizeaza consumul.
PDL decide ca populatia sa nu suporte cresterea pretului la gaze, dar nu precizeaza cum se aplica BPN al PDL a decis, marti, ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
BPN al PDL a decis ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
Pretul gazelor naturale pentru consumatorii non-casnici creste cu 5% Preturile finale reglementate la gazele naturale pentru consumatorii non-casnici, cu exceptia producatorilor de energie termica, vor creste cu 5%, de la 1 ianuarie 2012, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.
consumatorii accepta mai usor publicitatea la un produs in momentul in care sunt in curs de informare si/sau in cautare de informatii pentru achizitionarea respectivului produs.
google-analytics.com