In perioada sarbatorilor si nu numai, Dobrogea isi rasfata consumatorii cu deserturi delicioase: cozonaci si fursecuri de casa. Dobrogea aduce in casa fiecaruia aroma si gustul traditional romanesc prin regii patiseriei, cozonacii. Acestia sunt produsi din cele mai fine ingrediente, cu diverse umpluturi, pentru a satisface cele mai variate si mai exigente gusturi, la cele mai accesibile preturi.
Clientii se pot bucura alaturi de cei dragi de mireasma si savoarea Cozonacului Dobrogean (cu rahat si cacao), al Cozonacului Gustos (cu rahat si stafide), al Cozonacului de casa (cu cacao, nuca si stafide), precum si de cel al noilor cozonaci feliati Dobrogea. Cozonacii feliati Dobrogea, la 500 g, sunt obtinuti dupa o tehnologie noua si se gasesc in magazine in 3 sortimente: cu fructe confiate si stafide, cu cacao, nuca si stafide si cu ciocolata. Fiecare pachet contine 12 felii de cozonac, cu umplutura consistenta. De asemenea, pentru momentele speciale, se pot alege din gama premium Pannetone, Pannetone Top si Cozonacul festiv, care au o compozitie speciala si un ambalaj elegant.

Produse variate pentru ocazii speciale

Dobrogea a creat o gama variata de fursecuri de casa, cu gust si aspect deosebit, calitate exceptionala, care pot fi servite in orice ocazie: aniversari, dineuri, la cafeaua de dimineata sau in familie. Fursecurile cu ciocolata, cu nuca, paleurile, fursecurile spritate, fursecurile fine, cele asortate si alte sortimente, isi asteapta consumatorii in magazinele Fresh, Aliment Murfatlar, precum si in alte retele de magazine din Constanta. Persoanele care vor sa ofere familiei aroma de cozonac cald in casa si sa creeze o atmosfera magica de sarbatori, pot folosi faina Dobrogea - "regina fainurilor romanesti". Procesata din cel mai bun grau, cu utilaje si tehnologii de ultima generatie si cu o preocupare continua pentru sanatatea consumatorilor, faina Dobrogea ofera mereu aceeasi siguranta in utilizare si o calitate fara egal. Dobrogea respecta cu sfintenie sarbatorile traditionale si religioase, pregatind si produse speciale pentru post: cozonac de post, fursecuri si cornulete de post. Tot pentru perioada postului, consumatorii pot alege biscuitii Eugenia, Digesta, cerealele Diet, Captain Crantz, Funky, specialitati de panificatie si delicioase produse de patiserie.