Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (3.64 secunde)
Trebuie spus ca populatia si firmele cu un consum redus cumpara gaze la preturile stabilite de ANRGN, iar consumatorii mari pot negocia direct cu furnizorii preturile de achizitie. ... Reamintim ca pretul gazelor finale pentru consumatorii captivi au fost majorate la 11 noiembrie cu 8,5%.
Consumatorii care nu au incheiat contract cu compania pentru noul sistem de citire-facturare vor primi prin posta documentele necesare, pe care le vor depune semnate la ghisee.
Aceasta, ca urmare a numeroaselor reclamatii referitoare la contractele incheiate de catre operatorii economici prestatori de servicii cu consumatorii persoane fizice, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.
Un alt principiu, principiul sase este sintetizat in "Cateodata consumatorii se pot razgandi" si iti da posibilitatea anularii unui contract in termen de sapte zile. ... "Consumatorii nu ar trebui sa fie indusi in eroare".
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante.
De asemenea, consumatorii isi vor putea exprima optiunea privind achitarea abonamentului sau a altor sume solicitate in avans. Reprezentanti ai Electrica declarau recent ca noile contracte vor putea fi semnate de consumatorii captivi fie prin prezentarea acestora la sediile companiei, fie direct acasa.
Pretul energiei electrice pentru populatie va creste duminica in medie cu 3,95%, intrucat productia s-a bazat in ultima parte din 2006 pe gaze, determinand majorarea costurilor, iar factura lunara se va majora cu 1,2-1,5 lei pentru consumatorii din cea mai numeroasa categorie.
"Toti cei prezenti au fost de acord ca actualul mod de calcul respecta prevederile din codul fiscal (...) Au considerat ca sustinerile ANPC sunt nefondate", a declarat Constantin Chivulescu, director financiar Electrica.De asemenea, la intalnire s-a stabilit introducerea reglementarilor ANPC in contractele de furnizare a energiei incheiate cu consumatorii casnici.
Astfel, in judetul Bihor, la SC LEASING ROM IFN SA Oradea, in contractul incheiat cu consumatorii nu sunt specificate conditiile de modificare si reziliere a contractului, precum si dreptul consumatorilor de a renunta la serviciu, fara costuri suplimentare, in cazul modificarii unilaterale a contractului de catre operatorul economic fara notificare si cu acordul consumatorului.
Astfel, consumatorii se pot adresa zilnic, intre orele 6:00 si 22:00, la numerele de telefon 0800 080 999 - tarif gratuit si 9660 - tarif normal. ... Totodata, consumatorii sunt sfatuiti ca, inainte de incheierea unui contract, sa solicite informatii complete despre serviciul care urmeaza a fi achizitionat.
Toti consumatorii, inclusiv cei casnici, isi vor putea, teoretic, alege furnizorul de energie electrica de la 1 iulie, potrivit blog-ului de marfuriladisponibil.ro, lansat ieri de Bursa Romana de Marfuri (BRM).
Consumatorii sunt protejati prin 271 de legi si ordonante În prezent, chiar daca regimul de raspundere a consumatorului si a producatorului este mai lent, protectia consumatorului din Europa este conceputa la fel ca în SUA, iar România urmeaza aceeasi directie.
Consumatorii sunt protejati prin 271 de legi si ordonante În prezent, chiar daca regimul de raspundere a consumatorului si a producatorului este mai lent, protectia consumatorului din Europa este conceputa la fel ca în SUA, iar România urmeaza aceeasi directie.
Reamintim ca pretul gazelor naturale pentru consumatorii casnici a fost diminuat la 1 ianuarie in medie cu 4 % fata de nivelul din decembrie 2006.
Preturile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale catre consumatorii captivi si cele pentru energia electrica vor ramine neschimbate in trimestrul al treilea al acestui an, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei.
El a precizat ca riscul comercial ce decurge din conditiile de seceta in aceasta vara poate fi acoperit de sistem prin intrarea in productie a Termoelectrica si a altor termocentrale, si de cumpararea de catre producatori a energiei electrice la preturi mai mari, fara scumpiri pentru consumatorii casnici.
In ceea ce priveste nivelul incasarilor de la consumatorii casnici, directorul general al Apa Canal sustine ca facturile curente sint achitate intr-un procent multumitor.
Aproximativ 77% dintre consumatorii casnici care au grupul sanitar in afara casei, respectiv 47% dintre consumatorii care au fosa septica in gospodarie, folosesc apa extrasa din put sau fantana.
Astfel, presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL), Valeriu Steriu, declara ca suspiciunea de contaminare cu dioxina a unor iaurturi Danone a afectat intreaga industrie, consumatorii fiind neincrezatori in ceea ce priveste produsele lactate fabricate industrial.
Consumatorii il interpreteaza adesea ca fiind o marca a Uniunii Europene, ceea ce duce la crearea unor confuzii. ... Etichete suplimentare de securitate Complementar Marcii CE, s-a cerut urgentarea crearii unei Etichete de Securitate a produselor, astfel incat consumatorii sa poata face o alegere informata.
google-analytics.com