Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (5.32 secunde)
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc:
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
In sectorul 1, liberalul Ludovic Orban isi pastreaza colegiul. ... in colegiul 10 candideaza Eugen Nicolaescu, liderul filialei municipale a PNL, care "vine" din Calarasi. ... In 2008, Croitoru a intrat in Camera pe colegiul 10.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor.
Surse din cadrul organizatiei judetene a democrat-liberalilor dau ca sigura candidatura primarului de la Colonesti in Colegiul nr.2 pentru Camera Deputatilor, care cuprinde si localitatea pe care o conduce.
A fost prezentat drept candidat in Colegiul 1 pentru Senat, in zona Tecuci, actualul deputat Constantin Petrea care, nemultumit ca deputatii galateni nu l-au ajutat in initierea unor proiecte ce au vizat Galatiul, s-a hotarat sa-si incerce norocul la Senat.
Si cum fiecare conducere vine cu idei noi de management, dar si cu idei "inovatoare" privind repartizarea inspectorilor de specialitate, din acest an, religia a fost cuplata cu artele, Lelioara Nicola propunand astfel un singur inspector, pe Livia Pigulea - cadru didactic la Colegiul National "Stefan Velovan".
Liderul PNL a facut astazi un apel la alegatorii bucuresteni din Colegiul 1 pentru a veni la vot si a raspunde "la ce se intampla in Romania".
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa. ... "Nu vom prezenta candidat in colegiul 19 din Bucuresti, eliberat azi de Dantela Popa, deputat PC.
Binevoitor, Mircea Geoana i-a explicat ca nu se poate pentru ca la Sala Palatului are loc, in aceeasi zi, Colegiul Director al PD-L, la care va participa si presedintele Traian Basescu.
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala. ... Teo Trandafir si-a depus miercuri dimineata candidatura din partea PDL pentru functia de deputat in Colegiul 19.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
Teo Trandafir a castigat alegerile in Colegiul 19 cu 8.154 de voturi din totalul de 15.319 exprimate la alegerile partiale de duminica din Colegiul 19 al Capitalei. ... Doar 15.319 din cei 103.204 de bucuresteni cu drept de vot din Colegiul 19, s-au prezentat la urne.
Cum era nefiresc sa organizezi alegeri in miezul iernii, s-a tras de timp la maxim, astfel incit alegerile pentru colegiul nr.9 din Cluj - si pe cale de consecinta din alte cateva colegii vacante - au fost amanate sine die.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Sunteti senator PSD in circumscriptia electorala nr.37 Timis, Colegiul nr.4, Lugoj, ati avut recent o intalnire cu reprezentantii USL din colegiul dumneavoastra senatorial.
PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vranceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov. ... Colegiul 1 Senat - Gabriela Vranceanu Firea;
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
google-analytics.com