ALEGERI PARLAMENTARE: Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO

Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Senatorul Gabriel Mutu a vorbit despre cea mai acuta problema din Colegiul 12, subliniind ca din discutiile avute cu oamenii in strada, lipsa locurilor de munca este un subiect sensibil. Buna colaborare intre Guvernul Romaniei si Parlament ar putea fi un prim pas spre rezolvarea acestei probleme.
Gabriel Mutu ne-a explicat cum se vor putea crea locuri de munca. In primul rand vor trebui promovate toate legile care sprijina mediul privat, cu referire la micsorarea taxelor si impozitelor pentru angajatori in situatia in care angajeaza persoane de peste 45 de ani si sub 25 de ani. Astfel s-ar crea locuri de munca intr-o perioada scurta de timp, considera senatorul social-democrat.
L-am intrebat pe senatorul Gabriel Mutu care este cea mai mare nerealizare a sa in mandatul actual (2008-2012), dar i-am adresat si o intrebare surpriza: Cum se vede peste doi ani, in situatia in care va iesi invingator la alegerile de duminica.
Aflati in interviul Mondo News ce a raspuns senatorul Gabriel Mutu, dar si cine considera ca va fi noul premier al Romaniei dupa 9 decembrie, accesand linkul :

http://www.mondonews.ro/ALEGERI-PARLAMENTARE-Interviu-cu-senatorul-Gabriel-Mutu-candidat-USL-in-Colegiul-12-VIDEO+id-48444.html