Liderul PNL a facut astazi un apel la alegatorii bucuresteni din Colegiul 1 pentru a veni la vot si a raspunde "la ce se intampla in Romania".
"E clar ca in fata acestei ofensive a incompetentei, imposturii, clientelismului, nepotismului si nesimtirii, intr-un cuvant, trebuie sa rezistam. Obligatia PNL este de a fi un partid politic de opozitie radicala fata de aceasta ocupatie pe care Romania o suporta in aceste momente. Primul pas pe care il facem in acest sens este sa ne sustinem candidatul la alegerile partiale din Colegiul 1 din Capitala, pentru locul de deputat. Alegerile au o semnificatie speciala, nu doar pentru ca orice post de parlamentar este important intr-o democratie, si pentru ca este un prilej ca alegatorii din acest colegiu sa dea un răspuns la ce se intampla in Romania", a declarat presedintele PNL Crin Antonescu. El a adaugat ca partidul pe care il conduce este alaturi de candidatul Radu Stroe in lupta din Colegiul 1.
"Nu intamplator, cei doi candidati care se infrunta, (Radu Stroe si Honorius Prigoana n.red.) simbolizeaza foarte bine cum gandesc cele doua partide sa faca politica si care sunt valorile pe care le pretuiesc si le propun pentru reprezentarea politica societatii. Suntem cu totii alaturi si implicati alaturi de Radu Stroe, un om politic care nu candideaza in numele tatalui sau si pentru a i se intoarce datorii financiare si mediatice din campania electorala", a spus Antonescu.