Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (8.44 secunde)
pentru colegiul 1 (care cuprinde colegiile 1 si 2 pentru Camera Deputatilor, respectiv Navodari, Mihai Viteazu, Lumina, Medgidia, Topalu, Ghindaresti etc.) va candida Ioan Toanchina, iar contracandidatul sau din partea PNL va fi, pe acest colegiu, senatorul Puiu Hasotti;
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
Seful de campanie a PNL, secretarul general al formatiunii Dan Motreanu, a declarat, pentru Mediafax, ca BPC a validat luni ultimele trei candidaturi pentru colegiile din strainatate."Au fost validati Daniel Zamfir pentru colegiul de deputat din Europa de Vest, Nicolae Dabija pentru Colegiul de deputat din Europa de Est si Stefan Movila, pentru colegiul de deputat pentru America si Australia", a spus Motreanu.
Eu, personal, chiar daca nu am castigat in colegiul in care am candidat, ma voi duce in colegiu pentru a vorbi cu ei. ... Acest lucru a fost subliniat si de candidatul UDMR Csuzi István, care, desi a castigat Colegiul nr.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
Unul dintre colegiile vacante este colegiul numarul 9 din Cluj unde este posibil ca Emil Boc sa candideze in cazul in care va pierde functia de la Guvern.
A fost ales in 2008 in colegiul 8 din judetul Cluj. Virgil Pop a iesit pe locul 3 in colegiul 8 dar a reusit sa ajunga deputat datorita (datorita, din punctul lui de vedere - noi am putea spune: ... Iata rezultatele din colegiul 8 Cluj:
Președintele PSD, Victor Ponta, liderul organizatiei PSD Dolj, Ion Prioteasa, si primarul Sectorul 5, Marian Vanghelie au discutat, luni, la sediul central din Kiseleff despre colegiul in care va candida Mircea Geoana la parlamentare.
Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr. 3 Cajvana, si cu medicul Tiberius Bradatan, candidat al USL in Colegiul de Senat nr.
Colegiul nr. ... Valcea), Colegiul nr. ... Colegiul nr. ... Colegiul nr. ... Colegiul nr. ... Colegiul nr. 6 - deputat Aurel Vladoiu, senator Dan Nitu - PSD:
Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
El a fost primit de catre unul dintre functionarii CNSAS, dar Colegiul a decis sa nu ii permita accesul la sedinta acestui for. ... O mizerie", a calificat Andon refuzul de a fi primit si audiat de catre Colegiul CNSAS.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr. ... Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr. ... Un alt candidat pentru un post de senator din partea UDMR, in Colegiul nr.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Astfel, el se va ocupa de Colegiul 7, in care a si candidat, Valentin Zeicu a preluat Colegiul 6, Vincentiu Petrescu se va ocupa de campania PDL in Colegiul 8, Marian Copaceanu va coordona campania din Colegiul 9, in timp ce Colegiul 10 va reveni deputatei Maria Stavrositu, care reprezinta, de altfel, acest colegiu in Parlamentul Romaniei.
Textul are titlul "Colegiul 1, rezultatul si posibilele consecinte" si il puteti citi in continuare. ... El a considerat victoria din colegiul 1, semnalul ca linia PNL este validata electoral. ... Numai ca, pana una-alta, Basescu si-a luat-o, pentru ca in colegiul 1 a invins zdrobitor Crin Antonescu.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor.
google-analytics.com