Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa. El a mai anuntat ca il vor sustine pe cel care va fi propus de alianta PSD+PC.
"Nu vom prezenta candidat in colegiul 19 din Bucuresti, eliberat azi de Dantela Popa, deputat PC. Avem aceasta intelegere cu PSD si mi se pare normal sa ne respectam cuvantul dat. Mai mult decat atat, vom sustine candidatul aliantei PSD+PC. Si acesta este un mesaj si un raspuns inclusiv fata de agresiunea interna la care partidele noastre sunt supuse din partea puterii", a precizat Mihai Voicu, membru al conducerii PNL.
Daniela Popa a fost validata joi seara, prin votul plenului, pentru un mandat in Consiliul CSA. Conform Legii, ea va trebui sa renunte la mandatul de parlamentar, dar si la cel de presedinte al Particului Conservator.
Locul rams liber in Colegiul 9 din Bucuresti, prin plecarea Danielei Popa, revine PSD, urmand a fi organizate alegeri partiale.