Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (3.24 secunde)
Remus Cernea, candidatul independent care a depus un dosar de inscriere la alegerile partiale pentru Colegiul nr. ... BEM a respins candidatura lui Remus Cernea la Colegiul 19.
Teo Trandafir, candidata PDL pentru alegerile din colegiul 19, are 14 procente in fata candidatului Aliantei PSD+PC, Liliana Minca, conform unui sondaj CSOP comandat de Organizatia PDL sector 4.
"Adevaratul invins al acestor alegeri este, de fapt, PD-L, pentru ca nu acest partid a castigat in Colegiul 19, ci candidatul Teodora Trandafir care nu s-a afisat nici cu liderii PD-L, nici cu simbolurile sau culoarea democrat-liberalilor.
Victoria lui Teo Trandafir in colegiul 19 din Capitala reprezinta o palma usturatoare pe obrazul coalitiei PSD-PC-PNL, construct politic care nu a fost in stare sa se mobilizeze satisfactor pentru aceste alegeri, explica sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, anunta ca va candida, ca independent, la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor vor avea loc in Colegiul nr. ... 37 din Constitutie, dar anulat temporar de legea electorala, intentionez sa imi depun candidatura ca independent la alegerile partiale din Colegiul nr. ... Colegiul nr.
Ministrului apararii, Gabriel Oprea, i s-au trimis in colegiul din Ilfov 550.000 de lei, lui Laszlo Borbely (Mediu), la Mures, 525.000 de lei, iar lui Kelemen Hunor (Cultura), in acelasi judet, 480.000 de lei.
Organizatia judeteana a PDL are insa un favorit pentru postul de candidat in colegiul de parlamentar lasat liber de Victor Surdu, in persoana lui Simion Maftei, fost sef al Romsilva, au declarat pentru REALITATEA.NET, surse din partid.
Eu personal nu am o problema in colegiu, voi castiga colegiul, dar este vorba de modul in care sunt reprezentate partidele", a replicat Movila.
In 2006 obtine un nou master la Colegiul National de Aparare, iar din 2007 detine un al treilea masterat, la Colegiul Superior de Securitate Nationala. ... 17 Dolj, colegiul uninominal 9, pe listele Aliantei Politice PSD+PC.
"Cu acesta m-am deplasat saptamanal in localitatile din colegiul meu, preluand problemele cetatenilor impreuna cu echipa mea de consilieri si incercand, evident, rezolvarea cat mai multora dintre ele. Legatura Parlament - Colegiul S2 ramane principala mea preocupare spre rezolvarea cat mai eficienta a problemelor din teritoriu", precizeaza senatorul.
DD, numai 12% Dan Diaconescu nu are sorti de izbanda in confruntarea electorala cu Victor Ponta in colegiul Targu Jiu. ... Cercetarea sociologica a fost efectuata pe un esantion de 1054 de persoane din colegiul Targu Jiu si are o marja de eroare de +-3%.
Care este cea mai grava problema cu care se confrunta judetul in general si colegiul, in care candidati, in particular si ce solutii propuneti pentru a o rezolva?
xxx Georgica Severin si-a inceput activitatea politica la nivel national in anul 2008, atunci cand a fost ales senator al Romaniei in Colegiul 1 din Circumscriptia electorala 31 Prahova. ... In legislatura 2012- 2016 a fost ales senator PSD in Colegiul 1 din Circumscriptia electorala 31 Prahova.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, vicepresedinte al PNL si lider al organizatiei Alba a partidului, s-a situat pe pozitia a doua in colegiul in care a candidat pentru Camera Deputatilor, fiind devansat de un reprezentant al PDL, insa a castigat mandatul la redistribuire.
Lucrarile de reabilitare si modernizare la Colegiul National "Elena Cuza" din Craiova beneficiaza de un buget de 10,3 milioane de lei, 171.437 de lei fiind contributia municipalitatii.
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru:
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
Silviu Florescu) - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj-Faget-Recas-Buzias...
Urmam colegiul si lucram in pravalie. ... Situatia a fost amplificata si de faptul ca, intre doisprezece si nouasprezece ani, urmasem liceul Boys, Colegiul Seth Low Junior si Colegiul Columbia, care erau institutii de invatamant exclusiv pentru baieti.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati. ... Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
google-analytics.com