Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice. Potrivit Realitateatv, 13 pedelisti din Olt au ramas in cursa pentru nominalizarea candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
Potrivit secretarului general al PD-L Olt, Mihai Nita, printre posibilii reprezentanti ai PD-L Olt la alegerile generale se afla mai multi candidati de ,,import".
Sunt cunoscute pana in prezent numele a patru sociali-democrati: Daniel Barbulescu, Florin Paraschiva si Stefan Parlea, toti trei detinand importante functii in PSD Olt, iar Nicolae Stan este chiar primar in comuna Colonesti din partea PSD. Tot la PD-L Olt este mentionat si PRM-istul Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei.
Surse din cadrul organizatiei judetene a democrat-liberalilor dau ca sigura candidatura primarului de la Colonesti in Colegiul nr.2 pentru Camera Deputatilor, care cuprinde si localitatea pe care o conduce.
Fostul presedinte al PSD Slatina, Daniel Barbulescu, va candida pentru Camera Deputatilor in Colegiul nr.1, iar ex-vicepresedintele social-democratilor din judet, Florin Paraschiva, va reprezenta PD-L in Colegiul nr.4 pentru Camera Deputatilor.
Secretarul general al PD-L, Mihai Nita, a mai declarat ca fostul PRM-ist Valeriu Matei ar putea candida in Colegiul nr.3 sau nr.6. In ceea ce priveste anuntarea tuturor candidaturilor pentru Parlament, presedintele PD-L Olt, Darius Valcov, a declarat ca acest lucru se va intampla "in cel mult cinci minute de la anuntarea candidaturilor de catre PNL si PSD".