Teo Trandafir a castigat alegerile in Colegiul 19 cu 8.154 de voturi din totalul de 15.319 exprimate la alegerile partiale de duminica din Colegiul 19 al Capitalei. Contracandidata sa, reprezentanta PC, Liliana Minca a obtinut 6.939 de voturi.
Doar 15.319 din cei 103.204 de bucuresteni cu drept de vot din Colegiul 19, s-au prezentat la urne. Din cele peste 15.000 de voturi, candidatul PD-L, Teo Trandafir a obtinut 8154 de voturi valabil exprimate, iar Liliana Minca, 6939.
Rezultatele obtinute demonstreaza faptul ca Teo Trandafir a invins in batalia pentru scaunul de deputat din Colegiul 19 din Capitala, in fata conservatoarei Liliana Minca.
"Nu stiu daca inteleg cum s-a schimbat viata mea, pentru ca lucrurile merg foarte repede. Am invatat ca victoria este importanta atunci cand este obtinuta cinstit si prin munca. Voi incerca sa facem alt tip de politica. Nu voi fi un om politic ca oricare altul. Voi fi unul atipic. Meseria mea este cea de cetatean. Vreau sa multumesc PD-L ca mi-a dat aceasta sansa. Va promit ca nu ma voi schimba, ca voi ramane alaturi de voi cat se va putea. As vrea sa-l asigur pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone ca nimeni nu este inconstient sa opreasca pe cineva care-si face treaba. Ii multumesc domnului Gheorghe Falca care m-a manat in lupta", a declarat Teodora Trandafir, imediat dupa aflarea rezultatelor numaratorii PDL.
"Vreau sa o felicit pe doamna Teodora Trandafir, a castigat si domnul Sarbu (Adrian Sarbu, n.red.) de la Pro TV pentru ca a consacrat-o. Microfonul de la tribuna Parlamentului nu are sigla de partid. Nu este sigla PDL acolo. Pentru cei care m-au votat si stiu ce inseamna PDL in Romania si ca PD-L a intrat si in sectorul 4, ma vor privi cand voi monitoriza activitatea deputatului Teo Trandafir. Vor mai fi alegeri si trebuie sa recunoastem ca, daca vom sta in casa, ne vom merita soarta. De acum incolo, ganditi inainte de a pune stampila pe buletinul de vot. Stiu ca sunteti saraci, iar ei au toti banii in Romania. Dar nu uitati ca banii vin de la FMI, iar dumneavoastra veti plati aceste datorii. Trebuie sa ne consideram invingatori", a declarat Liliana Minca.