Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
"Eu as traduce simplu: paine si circ. Daca nu pot sa dea poporului paine, pedelistii ii dau circ. Ca cine e Teo Trandafir? O actrita glumeata. In loc sa dea un om politic cat de cat capabil sa se gandeasca la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalisti, la sanatate, invatamant, da un circar", a sustinut Radu Stroe.
Liberalul a precizat ca, in opinia sa, confruntarea electorala va fi "o ciufuleala intre doamne".
"In tara romaneasca sanse exista acolo unde te astepti mai putin. Sigur ca fiecare are sansa lui. Inteleg ca de la PSD+PC este Liliana Minca, doamna aceea de la Loteria Nationala, doamna aceea e economista, e priceputa. Mi se pare ca o sa fie o ciufuleala intre doamne, daca pot sa ma exprim asa, cu deosebirea ca Minca are inclinatii, aplicatii si experienta in domeniul economic, deci are o ratiunea de a fi trimisa in Parlament, cealalta e cu emisiunile de telenovele si de circ de la televiziune. Cred ca va fi lesne pentru popor sa aleaga, dar vom vedea", a conchis Stroe.
Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc in 25 aprilie.
Liliana Minca va fi candidatul comun al Aliantei PSD+PC la alegerile partiale din Colegiul 19, care vor avea loc in 25 aprilie.
PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, dupa ce nici PSD+PC nu si-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, castigate de liberalul Radu Stroe.
Locul de deputat in Colegiul 19 Bucuresti a devenit vacant dupa demisia Danielei Popa, numita in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Popa a demisionat din Parlament la 1 februarie.