Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (4.41 secunde)
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
Locul I - Coste Laura - Colegiul National Mihai Eminescu; ... Locul IV - Anton Radu - Colegiul National Emanuil Gojdu; Locul V - Jurca Dragos - Colegiul National Mihai Eminescu;
Eduard Costin Zaharia (triatlon, Copii 1) - de la Colegiul National "Mircea cel Batran" ... Daniel Andrei Matei (2.000 m, Copii 1) - CSS Caracal, echipa mixta de stafeta 8x50 metri (Copii 3) de la Colegiul National "Mircea cel Batran"
"E prea mult Basescu in viata romanilor" Ionut Vulpescu spune ca seful statului a generat scandal in viata publica, iar din august incoace si-a pierdut orice legitimitate politica Candidatul USL la Camera Deputatilor in Colegiul 13 din Sectorul 3 al Capitalei, Ionut Vulpescu dezvaluie pentru Jurnalul National care sunt atuurile sale in batalia pentru un loc in Parlament.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...". ... - Iasmina Maria Raceanu, clasa a VIII-a B - Colegiul National Petru Rares, Suceava;
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, apreciaza ca locul vacant de la colegiul 19 al Capitalei apartine PC si ca PSD ar trebui sa sprijine candidatul PC la alegerile partiale.
liberalii nu sunt populari (europeni - precum PD-L) La alegerile din 30 noiembrie 2008, Peter Eckstein Kovacs a candidat pentru un post de senator in colegiul 2 din Cluj dar nu a reusit sa acceada in Parlament, in sistemul de vot uninominal.
Colegiul CNSAS a clasat cazul lui Corneliu Turianu in sedinta din 5 mai si a trimis, in aceasta saptamana, Parchetului o adresa, in care precizeaza ca cercetarile la nivel intern asupra declaratiilor fostului presedinte al Colegiului au fost incheiate.
In urma acuzatiilor lansate de PIN, Colegiul trebuie sa verifice inca o data dosarul lui Corneliu Vadim Tudor si sa dea un nou verdict. ... Dosarul lui Vadim a fost discutat in 2004, iar Colegiul de atunci a spus ca liderul PRM nu a facut politie politica.
Busoi a afirmat ca directorii adjuncti de la Liceul teoretic „Constantin Brâncoveanu“ din Dabuleni si de la Colegiul National „Carol I“ din Craiova au fost înlaturati pentru a face loc unor membri PSD, respectiv PNL.
Cazurile lor urmeaza sa fie trimise instantei, unde cei vizati pot contesta documentele primite de la colegiul CNSAS.
Cat priveste modul in care se va vota, regula va fi ca la alegerile locale, fiecare votand in colegiul de care apartine.
Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
Biroul Politic Central al PNL a decis luni seara ca pentru Sectorul 1 din Capitala sa desemneze pentru a fi validati in Delegatia Permanenta patru candidati pentru Camera Deputatilor, respectiv Calin Popescu Tariceanu, in colegiul din nord-estul sectorului, Ludovic Orban, colegiul din sud-est, Bogdan Olteanu, in colegiul de nord-vest si Daniel Budunescu, in sud-vest, iar pentru Senat doar un candidat pentru cele doua colegii, respectiv Crin Antonescu.
Pe colegiul din sudul judetului, PSD merge pe mana lui Balut, PD-L habar n-are, iar PNL - cu Ovidiu Cupsa Tot pentru Senat - Lucian Balut ar putea opta pentru sudul judetului.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu intentioneaza sa mai obtina un mandat in Parlamentul Romaniei, in acest sens exprimandu-si chiar si colegiul pe care vrea sa candideze - colegiul cu numarul 7, care cuprinde atat zone din municipiul Constanta, dar si din comuna Valu lui Traian.
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
Potrivit Mediafax, Moldovan a declarat ca detine informatii de la primarii PSD potrivit carora PD-L ar distribui saci cu faina si tarate taranilor din Colegiul nr.2 pentru Camera Deputatilor, in care candideaza Ioan Oltean.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri, pentru Medifax, ca nu se pune problema convocarii unui congres extraordinar in partid, dupa alegeri, cel ordinar fiind in februarie-martie 2009, el aratandu-se convins ca Tariceanu va obtine un succes categoric in colegiul sau.
Acesta a ocupat doar locul trei in Colegiul 1 pentru Senat, cu doar 27% din voturi.
google-analytics.com