Cautare

19111 de rezultate pentru "cei" (5.31 secunde)
Au fost momente nenumarate in care ba primul-ministru Emil Boc era chemat la Senat si nimeni nu stia de cine, astazi a fost o intalnire a domnului Geoana cu cei de la FMI, iarasi nimeni nu stie de ce trebuie sa se intalneasca presedintele Senatului.
Procedura a mers mai departe, juristii primariei si cei ai Salubritatii au pus la punct si un contract de delegare a gestiunii prin care municipalitatea imputernicea propriul SRL sa se ocupe de curatenie, ecarisaj si alte activitati pe o perioada de 49 de ani, de asemenea votat cu voiosie de consilierii locali PDL.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Acum liderii, inclusiv cei maximi ai PNL si PSD, ii asteapta pe pedelistii care abandoneaza actuala putere pentru o viitoare alta putere, cu bratele deschise si cu imense buchete de flori si de cuvinte frumoase.
In plus, in marile foruri de partid, asta se intampla peste tot, in momentele de criza, cei care sunt in minoritate se reorienteaza rapid si voteaza cu majoritatea. ... S-a propus conducere colectiva, dar acest concept ii sperie pe cei din PSD.
Cei care pun virgula intre subiect si predicat o acuza pe Viorica Dancila de analfabetism.
Cei care doresc sa achizitioneze utilaje agricole trebuie sa stie ca nu o pot face decat daca acestea sunt noi si produse in UE", a spus directorul general adjunct al Directiei Agricole Dolj, Dragomir Brumar.
La lucrarile conferintei municipale a liberalilor si-au facut aparitia si doi dintre cei patru demisionari din PD: ... Disputa continua Miercuri, presedintele Organizatiei Judetene a PD, Mircea Toader, sustinea ca cei patru consilieri demisionari din PD au plecat avind si acordul Partidului Democrat pentru a se inscrie in PNL.
Daca apare candidatul pentru Senat cu cei doi candidati pentru Camera Deputatilor e ok, dar cand apar noua candidati printre care primarul Clujului, mi se pare ca este intinarea ideilor privind uninominalul", a afirmat senatorul UDMR. ... "I-am rugat pe cei patru sa imi fie tovarasi intr-o poza trucata.
Am vorbit si cu cei de la RAAN si de la Arad si au facut acelasi lucru", a declarat directorul Florin Cutitei.  Onorarii uriase Actualul director al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan, a precizat ca stie despre existenta contractului si ca îl va analiza împreuna cu ceilalti directori ai Societatii Lignitului.
Parlamentarii ardeleni si banateni sunt cei mai harnici. ... De asemenea, parlamentarii alesi in circumscriptiile electorale ale Transilvaniei si Banatului sunt mai prolifici decat cei alesi in Moldova, Muntenia si mai ales Bucuresti.
Astazi isi aniverseaza ziua de nastere Dinu Patriciu, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri ai Romaniei postdecembriste.
Cel putin, cei constienti. ... Prin acest pasaj, cei care vin dinspre gara vor evita doua intersectii. ... Unii dintre noi, care vor avea mai multi bani, isi vor lua, altii vor merge pe jos, cei care au nevoie vor merge cu mijloacele de transport in comun.
La ANSVSA trebuie pusi oameni de stricta specialitate si cei mai buni meseriasi dintre ei, ceea ce este valabil si pentru Ministerul Agriculturii si pentru orice alt minister din tara aceasta.
Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
2016 a fost un an de vis pentru cei care au avut de platit credite in lei legate de indicatorul de referinta ROBOR, care a scazut sub 0,7% pe an.
Cei doi au intrat intr-un con de umbra, parand ca au pus punct carierei politice, mai ales dupa ce, inainte de alegerile din 2004, fara sa anticipeze ce va urma, amandoi au parasit Partidul Democrat, inscriindu-se in Partidul Social Democrat.
Markó Béla a mai afirmat ca functionarii care lucreaza in institutii publice in ¥inutul Secuiesc trebuie sa vorbeasca limba maghiara, iar cei care n-o cunosc s-o invete. "Functionarii de la ghisee stiu din nou ungureste, iar pe cei care nu cunosc limba maghiara trebuie sa-i punem sa invete.
Pe 20 si 21 septembrie, Hanul Gabroveni isi deschide oficial portile, in intervalul orar 10,00-20,00, pentru a-i intampina pe toti cei doresc sa cunoasca mai bine unul dintre locurile care vor gazdui evenimente ce vor revitaliza peisajul cultural bucurestean.
Condon a mai calatorit si la Institutul Kinsey din Indiana unde i-a intervievat pe cativa dintre cei care l-au cunoscut pe Kinsey si au lucrat cu el.
google-analytics.com