Cautare

19111 de rezultate pentru "cei" (8.38 secunde)
In plus, si de data aceasta, cei mici vor fi invitați sa participe la o serie de ateliere creative care ii vor introduce in culisele fascinante ale filmului de animatie.
Azi, ca si atunci, nu gasesti pe intinderea campului nici un loc cu umbra, asa ca am grabit pasul spre a parcurge cei 4 kilometri cari despart Radovanu de Negoiesti, cat aerul mai pastra inca racoarea diminetii.
In aparenta, in stricta si superficiala aparenta, la cei 20 de ani ai mei eu faceam si exersam cam aceleasi reflexe de atac si aparare ca si ale celor de varsta mea.
Cei mai multi tacem, privim in jur si nu ne vine sa credem. ... Ne gandim la ce este mai rau, ne uitam la cei care sunt (deocamdata!) mai loviti decat noi, ne cufundam in ganduri sumbre.
Legea lustratiei i-ar putea lasa pe tusa politicii si administratiei romanesti pe multi dintre cei care ocupa in prezent demnitati si functii publice.
Incidente militare OZN in fosta URSS In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale.
Dezinteresul craiovenilor fata de cei care hotarasc viitorul orasului s-a concretizat in absenteismul de la audientele pe care acestia ar trebui sa le tina. ... Astfel, in 2005, la cei 27 de consilieri s-au prezentat doar 70 de persoane, pentru a le cere ajutorul, in diverse probleme.
A vorbit si el cu cei prezenti, a negociat cu partile implicate, dupa care s-a apucat de strans dupa ei: ... Acum insa, cand treaba s-a complicat, si toti cei implicati in scandal au fost trimisi in instanta, iata ca urmeaza si bomba:
Nu este o locuinta potrivita pentru cei care cauta linistea, si nici pentru persoanele care pun pret pe ordine, organizare si rutina. ... Aceasta nu este o casa buna pentru oamenii superficiali si risipitori, nici pentru cei lenesi sau care cauta sa se ridice prin mijloace necinstite.
Cei mai multi dintre copiii cu SD se nasc si cu probleme de inima. ... Cei din jur pot fi empatici, dar numai parintii de copii cu SD inteleg cu adevarat prin ce treceti si va pot impartasi temerile, frustrarile si bucuriile. ... cei din jur va vor imita comportamentul.
Sa nu mai spunem ca pentru cei mai multi, carnea de pasare reprezenta principalul aliment.
De altfel, chiar si sustinatorii cei mai ferventi ai ipotezei extraterestre accepta ca peste 95 la suta din toate observatiile raportate pot fi explicate astfel. ... Unul dintre cei care au raspuns a fost Stanton Friedman, binecunoscutul investigator al cazului Roswell si sustinator al ipotezei extraterestre.
Intelege-te sau intelege-i pe cei din jurul tau, descoperind care dintre zodii e cea mai obraznica: ... Taurul â€" un hedonist recunoscut Cei nascuti sub semnul zodiacal Taur iubesc placerea si sunt mereu insetati sa o traiasca.
Cei tineri accepta greu subordonarea. ... Cei care nu au un loc de munca pot gasi unul pe 7 iulie. ... Cei care nu au un loc de munca isi pot gasi acum.
Iata cateva motive pentru care inseala barbatii Problema barbatilor care inseala este exagerata Cei mai multi barbati nu inseala. ... Cei mai multi oameni inseala cu o persoana de la serviciu cand se dezvolta o relatie emotionala sau de prietenie. ... Nu sunt doar nesimtiti si insensibili cei care inseala.
Incep parca sa vad cu alti ochi, ca pe un rau necesar epurarile facute dupa orice mare schimbare de regim politic.Unii le fac mai abrupt si dureros, altii mai cu manusi, dar fara o radere din temelii a structurilor vechiul regim, nu ai nicio sansa sa supravietuiesti in lumea construita tocmai de cei pe care ti-ai propus sa-i inlaturi de la putere.
S-au oprit, i-au asteptat pe cei ramasi in urma si i-au intrebat de ce au semnalizat cu acea lumina stralucitoare.
Dupa un clovn, vom avea ca presedinte nimicul Charles Gave este unul ditre cei mai importanti analisti economici ai lumii, presedinte al Think tank-ului liberal INSTITUT DES LIBERTES, consultant a 800 de institutii de pe glob Macron e un urias costum gol.
Dar el ii scuza pe cei ce vin cu astfel de explicatii: ... Totusi, eu consider ca cei pe care i-m intalnit sunt reprezentantii unei civilizatii cosmice stralucite, mai avansati ca noi cu sute de mii sau milioane de ani.
Pe grupe de varsta persoanele de 65 de ani á¹£i peste detin procentul cel mai ridicat al celor care nu au putut sa ajunga la consultul medicului specialist (circa 1 din 5), dar ponderea cea mai mare a celor care nu au avut nevoie de consult se observa printre cei ce provin din grupa de varsta a tinerilor de 16-34 ani (1 din 5).
google-analytics.com