Cautare

19111 de rezultate pentru "cei" (8.50 secunde)
Suntem multi azi aici, mai multi decat s-au asteptat cei care radeau, ne insultau. ... Beneficiarii politici sunt cei care pierd alegerile la urne dar vor sa le castige prin DNA si SRI.
Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat.Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati.
Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata. ... Nu te lasa intimidat de cei care iti spun cu ironie ca tu fugi dupa cai verzi pe pereti.
Pe de o parte sunt cei care cred ca pretentiile lui Lazar sunt reale, iar pe de alta parte cei care cred ca totul este doar o gramada de prostii inventate. Sunt putini cei care se gandesc ca ar putea fi si o a treia posibilitate.
Nu oamenii sunt, intotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfatuitori sau profesori, ci natura poate avea oferi exemple mult mai puternice. ... S-ar putea sa exagerezi cu autoritatea fata de cei dragi. ... Nu iti descarca nervii pe cei din jur.
Asa cum de atatea ori am facut-o in cei 22 de ani de cand am urcat la bordul navelor. ... Pe noi, cei 6 oameni agatati de bocaporti, pe cei 12 oameni de pe prima pluta, aflata si ea undeva in deriva si alti 2 de pe a doua pluta.
Parintii lor, cei mai multi dintre ei, mai ales mamele, nu au mai putut nici ei de bucurie, odrasla adorata scapa de un cosmar, acela povestit la orice sprit de familiile de masculi din neam.
Numai cei care iubesc cunosc bucuria meditatiei. Cei care n-au iubit niciodata si n-au fost frustrati in iubire, cei care nu au plonjat niciodata in lacul iubirii in cautarea lunii si n-au fost frustrati negasind-o acolo nu vor ridica niciodata privirea spre luna adevarata de pe cer.
Cei in cauza si-au ales insa, de multe ori, si tinte imposibil de verificat, intre altele, din sfera ufologiei.
Liderul comisiei de etica din PNL, Adrian Iorgulescu, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca cei trei disidenti liberali risca sanctiunile cele mai drastice daca vor continua sa actioneze in aceeasi maniera.
Se pare ca cei mai multi dintre cei care semneaza pentru retragere sint studenti. ... Cetatenii se gindesc ca cei plecati trebuie sa se intoarca acasa. ... Cei care refuza spun ca militarii au ajuns in Irak pentru ca au vrut acest lucru.
Acesta din urma a fost atacat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, de doi consilieri judeteni PNL, Catalin Paraschiv si Teodor Gheorghe, cei doi oameni politici afirmind ca presedintele PC si al Consiliului Judetului are ca unic gind capatuiala pe spatele alegatorilor.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Lustratie in Uniune Cei doi demnitari au anuntat totodata ca vor propune conducerii UDMR ca demnitarii Uniunii care au colaborat cu Securitatea si au avut dosare de retea sa faca pasul inapoi si sa renunte la functii.
Neincrederea se manifesta atat la nivelul institutiilor ca atare, cat si fata de cei care au condus SRI, SIE si DGIPI din 1990 incoace.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Primul cod autohton al constructiilor, aflat deocamdata la nivel de initiativa, prevede sanctiuni cu inchisoarea de la sase luni la trei ani pentru cei care executa lucrari fara autorizatie ori pe terenuri pentru care investitorul nu poseda titlu de proprietate.
Mircea Geoana estimase anterior ca sansele intre primii doi favoriti la functia de secretar general, Miron Mitrea si Titus Corlatean (foto), sunt egale, argumentand si prin faptul ca buletinele cu optiunile exprimate pentru cei doi sunt sensibil egale cantitativ.
Cei 35 de euroobservatori romani si cei 18 colegi ai lor bulgari au devenit membri ai Parlamentului European (PE) la inceputul acestui an, odata cu aderarea celor doua tari la Uniunea Europeana.
Cei peste 1.000 de participanti au validat ieri introducerea votului uninominal pentru alegerea membrilor Biroului Politic Central al partidului.
google-analytics.com