Cautare

19111 de rezultate pentru "cei" (4.02 secunde)
De altfel, situatia a fost aprobata tacit atat de reprezentantii PD prezenti in sectii, cat si de cei ai PSD.
"Hotii", au scandat cei 25.000 de oameni in momentul in care Basescu a facut referire la cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa.
Cei mai "harnici" la acest capitol sunt deputatul PD-L Iulian Barsan, care are o prezenta la vot de 96,10%, si deputatul liberal Emil Strunga, cu o prezenta de 90,24%.
Cei mai multi straini cu rezidenta sau sedere temporara in Galati sunt italieni, olandezi si nemti, asa ca viitorii candidati la Primaria orasului sau la un loc in Consiliul Local ar trebui sa aiba o oferta electorala care sa-i atraga si pe ei.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Acesta a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca alianta PC - PSD va depune saptamana viitoare un proiect de lege prin care cei cu datorii la intretine vor putea sa scape de penalitati daca isi platesc baza datoriilor intr-un interval de 6 luni de la promulgarea legii.
"Care dintre cei trei candidati este cel mai serios si mai credbil om politic din Romania?", a intrebat Boc, iar sala a raspuns anemic: ... "Care dintre cei trei este cel mai competent pentru functia de premier?", a intrebat din nou Boc.
Popescu, citat de Mediafax, decizia de a-i exclude din partid pe cei 16 consilieri locali din judet a fost luata in cadrul Biroului Permanent Judetean al formatiunii politice.
Pana la urma, cei anuntati drept contracandidati - adica Traian Basescu si Crin Antonescu - sunt, formal sau informal, presedinti de partide. ... Acum, in astfel de momente, cred ca toata lumea intelege, inclusiv sau mai ales cei care nu o faceau, in trecut.
cu cine ati vota?", 33% dintre cei chestionati au indicat PD-L, 32% - PSD+PC, 14% - PNL, 11% - PRM, 2% - PNTCD, 1%- UDMR 1%, in timp ce 6% au indicat-o pe Elena Basescu, iar 1% pe Pavel Abraham.
Per total, la sfarsitul actualului mandat, toti cei 12 deputati constanteni vor fi costat circa 120 de miliarde de lei vechi. ... Maria Stavrositu (foto) cheltuie cei mai multi bani dintre toti deputatii din Romania pe salariile angajatilor din biroul sau parlamentar:
"Nu mai exista statut, nu se mai respecta nici o regula iar deciziile sunt impuse de cei trei grei ai partidului", au declarat sursele citate. ... Cei trei ministrii PD-L ar fi pus monopol asupra partidului si si-au intarit pozitia prin atragerea liderilor de filiale.
Pentru cei care nu au inteles, actualul sistem are o finalitate proportionala. ... Dar avem si optiunea listelor deschise, in care nu partidele sunt cele care stabilesc ordinea candidatilor, ci electoratul este cel care ii aseaza pe cei de pe liste pe locuri eligibile sau neeligibile.
Dupa 2004, aceasta realitate ne-a facut sa cautam, ca partid, solutii de rangul doi, inclusiv de compromis cu cei impotriva carora am luptat in alegeri.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Constantin Raducanoiu, de la PSD, i-a intrebat pe pedelisti de ce au amanat atatea zile luarea unei decizii in privinta delegarii atributiilor catre unul dintre cei doi viceprimari.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj.
De asemenea, deputatul PSD de Mures, Ghiorghe Vasile Gliga o are ca sefa de cabinet pe Gliga Elena, pe langa alti doi angajati - cei trei fiind remunerati in luna februarie cu 8.424 de lei. ... persoane, pe Ignat Irina, cei trei obtinand in februarie 6.774 de lei.
Sedinta nu a reprezentat nimic altceva decat un nou episod din razboiul Putere-Opozitie, mai ales intre parlamentarii PSD si cei ai noului partid, UNPR. ... Principalul vizat, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost printre cei mai plastici.
- Cei de la putere spun insa ca directia pe care au ales-o e singura corecta, chiar daca e impopulara. ... Taierile de salarii trebuia sa fie facute diferentiat, pentru a-i proteja pe cei cu venituri mici. ... E nevoie de stimulente, de investitii directionate corect si de sprijin pentru cei slabi.
google-analytics.com