Cautare

19111 de rezultate pentru "cei" (4.20 secunde)
Stiti la fel de bine ca si mine ca eu, ca vicepresedinte, nu faceam parte dintre cei care faceau jocurile in partid in perioada respectiva. Probabil ca, daca au avut loc asemenea discutii, ele sunt cunoscute doar de cei 3-4-5 care conduceau practic partidul.
Aceste practici sint rezultatul politicii clientelare promovate in partid in ultimii ani si pentru care ar trebui sa-si asume raspunderea cei care l-au condus", i-a atacat Iliescu pe mai tinerii sai colegi.
Cei trei au confirmat imprumuturile, dar au cam dat-o la intors cind li s-a cerut sa dovedeasca cu acte ca au dat asemenea sume de bani.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a decis luni seara sa faca publica identitatea persoanelor la care presedintele Traian Basescu a facut referire ca fiind cei ce l-au influentat sa renunte la demisia de la conducerea Guvernului.
Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne.
- PSD a reclamat turismul electoral organizat la Eforie Referendumul de sambata nu a decurs fara incidente, atat reprezentantii PD, cat si cei ai PSD reclamand faptul ca au existat manifestari la limita legii electorale.
Ambele scrutine au fost insa un esec pentru cei care le-au initiat si au sapat o groapa destul de mare in bugetul tarii noastre. ... cei care vorbesc si cei care tac, oferindu-le reprezentare parlamentara numai celor care au votat cu castigatorul‘‘.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989.
Mie chiar imi pasa de felul in care va arata partidul dupa Congres, imi pasa de munca depusa de toti cei care, in ultimii douazeci de ani, au lucrat pentru afirmarea social-democratiei romanesti si pentru succesul partidului.
Cei doi au convenit crearea a doua consulate romanesti temporare in orasele Balti si Cahul.
Dincolo de asta, vom avea mereu conservatori, vom avea o generatie a lui Adrian Nastase, care il respecta, pentru ca pe vremea lui partidul a avut forta si pe vremea lui, de exemplu, au fost mandri ca sunt membri PSD, si mai avem o generatie de sindicalisti, cei care au lucrat cu Miron Mitrea.
Nu e respectata presa, nu sunt respectati cei din societatea civila (cei care nu vor neaparat functii la Cotroceni), nu e respectat dreptul la proprietate (al pensionarilor, de exemplu).
Cei trei au intrat pe usa someri si au iesit ministri. ... Desigur, cei care viseaza la o noua suspendare a presedintelui vor incerca sa rupa cat mai multi lideri PDL de seful statului, in frunte cu Emil Boc, daca se poate tot partidul.
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
In al doilea rand, si pentru cei care inca mai cred ca se pot crea structuri de genul acesta. ... salariati, cei care au profesii liberale, persoane care au venituri din chirii.
In al doilea rand, si pentru cei care inca mai cred ca se pot crea structuri de genul acesta. ... salariati, cei care au profesii liberale, persoane care au venituri din chirii.
In seara zilei de marti, cei prezenti in Casa Casatoriilor s-au putut bucura de un spectacol pe cinste.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
google-analytics.com