Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (4.18 secunde)
In aceste conditii procedura prevede ca alegerea finala intre cei doi se va transa prin negocieri directe intre echipe de negociatori desemnate de cele doua institutii.
Cei care citesc eseuri, editoriale, interviuri, carti de analiza a societatii romanesti contemporane stiu ca se intalnesc frecvent cu aceste intrebari - si altele, neamintite aici - si ca nici una dintre explicatii nu ii satisface. ... Diferenta dintre cei doi a fost minima la scara statistica.
Jurnalista franceza a fost eliberata si sint informatii de la ai nostri citire ca a fost detinuta alaturi de cei trei romani si irakiano-americanul Munaf. Florence Aubenas ar fi negat ca a fost detinuta in acelasi loc cu cei patru. ... Cei gasiti vinovati trebuie pedepsiti conform legii.
Jurnalista franceza a fost eliberata si sint informatii de la ai nostri citire ca a fost detinuta alaturi de cei trei romani si irakiano-americanul Munaf. Florence Aubenas ar fi negat ca a fost detinuta in acelasi loc cu cei patru. ... Cei gasiti vinovati trebuie pedepsiti conform legii.
Probabil ca domnul Amariei a scapat o minunata ocazie de a tacea, intr-o cauza in care chiar si cei cu vederea foarte slaba sau lipsiti de un miros foarte fin ar fi reusit sa constate ca ceva miroase urat.
De fapt nu s-a schimbat mare lucru, pe vremea lui Ceausescu trebuia sa fii membru PCR, pentru a face orice, iar asta e o scuza buna pentru cei care s-au infipt la putere direct din comunism in democratie, au fost membri PCR doar pentru ca nu se putea altfel, ei erau stabi comunisti doar pentru ca nu au avut incotro si tot pentru ca nu au incotro au ramas stabi si in democratie.
firma, atunci cand decreteaza ca 17 milioane de romani au hotarat clasamentul celor mai..., in cele din urma nimeni nu a inteles ce anume, cei mai buni, cei mai cunoscuti, cei mai vazuti la televizor conationali?
Dintre cei 200.000 de morti in inchisorile comuniste faceau parte si multe dintre elitele culturale, politice, militare. Cei care au scapat vii din inchisori sau de la Canal au iesit, in mare parte, infirmi moral sau fizic;
Asta nu inseamna sa-i glorificam sau sa-i condamnam pe cei plecati; dar nici sa-i martirizam pe cei ramasi sau sa-i consideram, in corpore, incapabili. Cei ramasi sunt minoritari si debusolati. ... cei care au ajuns in varf nu vor ceda pozitia lor si nu-si vor recunoaste limitele.
Eu, cu mintea mea cea proasta, credeam ca patrioti au fost cei care au luptat in munti, care au murit in inchisori sau la Canal. ... Care va sacrifica niste maruntei, pe cand cei "mari" vor ramane mari. ... Cei mari sunt tari;
Oamenii cu bun simt si cei carora nu le place sa tipe si sa urle pentru drepturile lor, dar mai ales pentru lucrurile evidente, s-au obisnuit sa gindeasca intr-un stil cuminte si nebataios.
Indiferent de explicatii, efortul prezidential de a-i reduce pe cei doi la conditia de simpli cetateni, nitel atinsi de tembelism (pentru ca tembelism e sa te apuci sa filmezi intr-o baza militara in Irak, dupa ce, la angajare, ti s-a pus in vedere sa nu cumva sa faci asta), intra in conflict cu multe date ale taraseniei din Irak.
In aceeasi categorie, la o scara superioara, se incadreaza si motiunea contra ministrului Justitiei initiata de Partidul Conservator si votata de cei 81 de senatori, nu numai ai Opozitiei, ci si "tradatori", chiar din Alianta-Coalitie.
Problema este ca CFR-ul are "sansa" ca o greva in domeniu sa aiba efect asupra unui mare numar de oameni, cei mai multi dintre ei mult mai amarati decat cei de Caile Ferate.
Adica in judetul nostru cei care s-au dovedit a fi mai usor invinsi de viata sunt barbatii iar cei mai multi dintre acestia sunt din mediul rural al judetului.
In seara zilei de marti, 3 ianuarie, cei doi suspecti au parasit Bucurestiul, deplasandu-se in Municipiul Craiova, unde au incercat sa patrunda prin efractie in mai multe apartamente situate la parterul blocurilor, fara a reusi.
La nivel local, se numara pe degetele de la o mana doljenii care sunt condamnati anual la inchisoare pentru evaziune fiscala, cei mai multi fiind absolviti din diverse motive. ... Dar cine sunt oamenii care practica evaziunea fiscala si cine sunt cei care trebuie sa o descopere?
Cei mai reusiti jucatori de cazino nu se bazeaza doar pe noroc; ... Cei mai buni jucatori de cazino invata sa-si pastreze echilibrul emotional chiar si in fata pierderilor sau a castigurilor mari.
Ioan Mircea Pascu a tinut totodata sa-i informeze pe cei prezenti cu privire la optiunile sale la nivel national, criticind pe fata initiativele reformiste ale grupului de la Cluj Napoca si dindu-le sugestii clare delegatilor care vor participa la Congres.
Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta:
google-analytics.com