Cautare

69829 de rezultate pentru "ce" (1.39 secunde)
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ea i-a multumit lui Ion Iliescu pentru ceea ce a insemnat pentru tara si pentru colaboratorii sai si a spus ca, multi ani de acum incolo, Romania nu va mai avea ocazia sa aiba un om de o asemenea decenta ca Iliescu.
De semnalat ca scrisoarea lui Chirac vine la o numai o zi dupa ce Traian Basescu a insistat asupra prioritatilor sale de politica externa, care au ca punct central consolidarea relatiilor cu SUA si Marea Britanie.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
Premierul Adrian Nastase le-a cerut membrilor Cabinetului sa nu isi rezerve in aceasta perioada bilete de vacanta sau de concediu, precizand ca Guvernul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe.
In ceea ce il priveste pe contracandidatul sau, Adrian Nastase, AFP noteaza ca premierul autoritar al Guvernului social-democrat din ultimii patru ani este pe cale de a fi indepartat din prim-planul scenei politice, dupa ce a fost infrant de liderul Opozitiei.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Presedintia PD va deveni, in scurt timp, tinta unora dintre liderii democrati, dupa ce Traian Basescu va fi nevoit sa demisioneze si din functia de partid, ca urmare a alegerii sale in fruntea tarii.
Prefectura a economisit aproape un miliard lei din banii primiti de la Guvern pentru organizarea alegerilor generale.
Seria paradoxurilor romanesti face insa ca taman acum, cand concetatenii nostri au priceput ce sunt alegerile si ce se poate face cu un vot, sa alegem un Parlament atat de echilibrat, incat este capabil sa puna in pericol orice Guvern, indiferent de culoarea sa politica.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a fost felicitat ieri pentru castigarea alegerilor, intr-o convorbire telefonica, de catre omologul sau american George W.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Primarul Darius Vilcov a precizat ca nu are autorizatie pentru amplasarea tepelor, deoarece a considerat ca nu este nevoie din moment ce aprobarea ar fi trebuit sa o dea...
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
- Ce anume credeti ca l-a detasat pe Traian Basescu de Adrian Nastase in victoria pe care a obtinut-o? ... Ceea ce s-a si intamplat.
Pe de alta parte, cel putin unul dintre social-democratii care s-au aflat pe lista a contribuit la rindul sau cu sute de milioane de lei si, in timp ce el a cheltuit mai mult si a ramas doar candidat, altii, care au adus mult mai putini bani au devenit parlamentari, au imunitate si o multime de alte drepturi si avantaje.
Mai mult, astazi urmeaza sa aiba loc prima intalnire serioasa Basescu-Iliescu, ocazie foarte potrivita pentru ca cei doi incontestabili lideri sa-si clarifice pozitiile si - de ce nu - sa convina asupra unei viitoare formule putere-opozitie.
google-analytics.com