Cautare

69837 de rezultate pentru "ce" (5.10 secunde)
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
PRM si-a luat in serios statutul de partid de opozitie si a inceput sa critice coalitia aflata la guvernare inca din primele zile ale acestui nou an.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Adoptiile internationale au fost reluate de la 1 ianuarie, cand a intrat in vigoare Legea nr. 273 privind regimul juridic al adoptiei.
Tariceanu a spus ca ceea ce o recomanda pe Oana Marinescu pentru acest post este experienta acesteia in comunicare, dar si in jurnalism, in conditiile in care si-a inceput cariera ca ziarist, lucrand timp de patru ani si jumatate pentru cotidianul “Ziua“ si apoi pentru “Ziarul Financiar“.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Ioan Chiriac, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bacau in perioada 1996-2000, la alegerile generale a cedat locul eligibil de pe lista de candidati ai Aliantei in favoarea lui Ionel Paler, un membru al “gruparii primarului Stavarache“, ce a venit la liberali, dupa locale, de la PUR.
Fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas, si-a exprimat nedumerirea vizavi de atitudinea unor politicieni care reproseaza fostului Guvern ca s-a negociat prea mult cu UE.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
In ceea ce priveste comuna Ditrau, procesul se afla in momentul de fata pe rol, iar in cazul localitatii Joseni, instanta a dat castig de cauza Prefecturii.
Intrebat de ce nu i s-a comunicat noului premier, Calin Popescu-Tariceanu, ca trebuie sa solicite redeschiderea liniilor telefonice speciale, directorul STS a declarat ca “domnul prim-ministru a mai fost ministru“ si ca in cadrul Guvernului exista personal care stie foarte bine “cum se procedeaza“.
Directia pentru comunicare, presa si relatii publice a Camerei Deputatilor a transmis ieri un comunicat de presa prin care incearca sa explice situatia mobilierului transferat de la Guvernul Romaniei la Camera Deputatilor.
Referitor la intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului, senatorul Maria Petre citeaza o declaratie a lui Nicolae Vacaroiu de la inceputul legislaturii trecute (3 ianuarie 2001), in care acesta afirma ca prioritatile Senatului sunt discutate in sesiune extraordinara, dupa ce Guvernul va trimite Parlamentului un punct de vedere in legatura cu prioritatile sesiunii extraordinare.
Vizita la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat cu laude pentru lucratorii din acest serviciu de informatii.
Vicepremierul Adriean Videanu a declarat ieri ca principalul obiectiv al Guvernului Tariceanu este eliminarea coruptiei, inclusiv in domeniul pe care il are in subordine, cel economic.
In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Ce ma intereseaza mai mult decat orice alt joc subteran de ape politice sau de interese personale este competenta“, a afirmat seful diplomatiei romane.
google-analytics.com