Cautare

69837 de rezultate pentru "ce" (2.94 secunde)
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
La un moment dat, in cadrul unei scenete, capra a fost intrebata daca vrea un tap, ceea ce a provocat rasetele asistentei. Dupa ce si-au incheiat programul, Traian Basescu le-a spus colindatorilor ca “tapul a fost la Cotroceni acum vreo opt ani“.
In ceea ce il priveste de Calin Popescu-Tariceanu, liderul PRM a aratat ca nu are prejudecati. ... “PUR va intra in coalitia ce va asigura majoritatea parlamentara a viitorului guvern. ... “Nu am hotarat inca ce ministere vom lua si cine le va ocupa.
Ceea ce constituie, asa cum spune judecatorul Cristian Danilet, o incompatibilitate intre functia de presedinte de instanta sau sef de de Parchet si calitatea de garant al independentei magistratilor in cadrul CSM.
Dupa ce au facut dreapta-mprejur (desi gurile rele sustin ca mai marii partidului au exersat mai toata viata dupa comanda "stanga-mprejur”), liderii PUR au pus decizia pe seama interesului general si a grijii care-i macina fata de stabilitatea viitoarei guvernari.
Cat priveste celelalte proiecte de hotarari, ele au fost votate, mai putin proiectul cu numarul 95, privind vanzarea prin licitatie publica sau negociere directa a unor bunuri imobile (terenuri sau cladiri) ce apartin domeniului privat al municipiului Constanta.
El a spus ca in cursul zilei de luni a avut o ultima intalnire cu reprezentantii clubului, la care au participat Dinu Gheorghe si familia Lucescu, fiind luate decizii foarte importante in ceea ce priveste viitorul Rapidului.
Speranta mea in aceasta echipa, ce lasa in urma cutumele, obiceiurile, educatia si naravurile fostei Puteri, e extrem de mare“, a spus Basescu.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
Candidatul la functia de vicepremier s-a prezentat in fata examinatorilor foarte bine pregatit, fapt ce l-a determinat pe senatorul PRM Carol Dina sa precizeze ca, pentru o clipa, a crezut ca este din nou student.
Dupa ce a plans de mila PSD, Bolcas a criticat usor si fostul partid de guvernamant, caruia i-a transmis ca aceasta a fost o “lectie binemeritata“.
Regele Mihai I considera ca anul care se incheie a fost unul extrem de important pentru Romania. In mesajul adresat cu ocazia Anului Nou, Mihai I apreciaza progresele facute prin faptul ca tara noastra a devenit membru deplin al NATO si ca a incheiat negocierile cu Uniunea Europeana.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii sai au depus ieri juramantul de credinta si s-au instalat in fotoliile rezervate prin votul de investitura dat, marti seara, de Parlamentul Romaniei.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Asa ca, va rog frumos, ciocul mic, pentru ca nu aveti de ce sa va plangeti astazi! ... Chiar ca nu stiu de ce, in privinta domniei sale!
Caragiale ar fi invidios pe alesii neamului din legislatura care tocmai s-a incheiat. Deputatii, in luarile lor de cuvant la tribuna Parlamentului, s-au “dedulcit“ la replici care, desi de cele mai multe ori erau voit malitioase ori acide, pot fi trecute cu indulgenta in categoria “umor involuntar“.
google-analytics.com