Cautare

69837 de rezultate pentru "ce" (2.54 secunde)
“Daca ma intrebati in ce masura eu mi-as dori un astfel de post, am sa va raspund foarte simplu ca nu-mi doresc foarte tare acest post, pentru ca stiu cat de dificila ar fi misiunea unui astfel de Guvern, oricare Guvern ar veni, in conditiile unei fragilitati parlamentare si a uneia guvernamentale“, a precizat ieri Adrian Nastase.
Traian Basescu, insotit de Theodor Stolojan, a sosit in acelasi timp cu actualul presedinte, Ion Iliescu, dupa ce, in cursul diminetii, avusesera o discutie la Cotroceni.
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Borbely, si co-presedintele Aliantei D.A. PNL-PD Calin Popescu-Tariceanu au discutat ieri, la Palatul Parlamentului, pe tema programelor de guvernare ale celor doua formatiuni.
Comisia pentru validarea mandatelor senatorilor a luat ieri, in unanimitate, decizia invalidarii mandatului lui Brandusel Nichitean, care este acuzat ca la alegeri a votat de cinci ori.
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
Dl Traian Basescu i-a prezentat pe unii dintre colaboratorii sai, si acesta este un lucru foarte bun, care arata ca am intrat in normalitate, ca putem preda stafeta intr-un mod civilizat, spre deosebire de ’96, pentru ca eu am si aceasta experienta, si sunt foarte bucuroasa ca am avut un dialog si putem discuta despre ceea ce s-a facut in acesti ani“, a declarat Corina Cretu, consilier al presedintelui Iliescu.
"Nu stiu despre ce este vorba. ... "Nu stiu daca PSD mai ia 20% la alegerile anticipate, pentru ca s-a discreditat prin ce a facut presedintele Ion Iliescu.
Mai mult, dupa ce a pierdut, Nastase a folosit orice prilej pentru a asocia PRM-ul cu Basescu, incercand sa acrediteze ideea ca victoria candidatului Aliantei a fost determinata de "votantii PRM-ului” trecuti in corpore de partea lui Basescu.
Dupa exact patru ani de asteptare, cei 22.000 de membri ai Asociatiei Nationale a Investitorilor FNI au avut, in sfarsit, un motiv de bucurie, dupa ce magistratii Sectiei Comerciale a Tribunalului Bucuresti le-a dat castig de cauza in procesul cu SOV Invest si Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului.
Deputatii alesi la 28 noiembrie au intrat in “legalitate“. Plenul Camerei a validat ieri, cu unanimitate de voturi, mandatele celor 332 de deputati alesi la alegerile parlamentare.
De altfel, el a dat glas unei stari de spirit din partid, aparuta dupa ce Nastase a pierdut prezidentialele.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Conducerea PNTCD la nivel de municipiu Constanta a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa infiinteze noi organizatii, si de asemenea, sa asimileze in cadrul partidului formatiuni politice marunte, cum sunt URR, AP, PNDC sau APCD.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Partidul Umanist din Romania (PUR) a anuntat ieri, prin liderul sau, Dan Voiculescu, ca nu a luat inca o decizie privind sprijinul pentru un viitor Guvern al Aliantei D.A.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
google-analytics.com