Cautare

69829 de rezultate pentru "ce" (2.28 secunde)
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
Astfel, 10% dintre intervievatii la nivel global s-au declarat platitori de mita in ultimele 12 luni, in timp ce 25% dintre romani au dat acest raspuns.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
“In primul rand, ceea ce ne-am propus a fost sa iesim din faza de declin pe care o cunostea Romania, economia tarii, societatea in ansamblu, ramanerile in urma fata de UE.
Basescu a incercat, intr-un astfel de moment, sa demonstreze ce au ei in comun: ... Basescu chiar a precizat ca, in calitate de membru de partid, si-a servit tara, in timp ce Nastase ar fi fost “un avocat al lui Ceausescu“.
Acesta a instruit rromii cu ajutorul unui manual editat de ProDemocratia, astfel incit acestia sa stie ce sa faca si cum sa se comporte in ziua alegerilor.
"Ce blestem atarna asupra acestui popor obligat, dupa 15 ani, sa aleaga intre doi fosti comunisti?”.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Bucurie la sediul Aliantei DA O explozie de bucurie a fost inregistrata, aseara, la sediul Aliantei DA PNL-PD, imediat dupa ce televiziunile centrale au prezentat rezultatele sondajelor realizate la iesirea de la urne si dupa ce liderul Traian Basescu s-a autodeclarat invingator.
Cu trei zile inainte de turul doi al alegerilor generale, consilierii locali din Havirna s-au intrunit pentru a repartiza cele 650 milioane lei necesare achitarii ajutoarelor sociale.
Dupa o alta ora, dinspre CURS s-a zvonit ca Nastase conduce din nou, cu 5 procente, in timp ce alte estimari mentionau egalitatea dintre cei doi candidati.
Pus pe glume ca intotdeauna, ex-vicele Constantei a inceput sa simta, in sfarsit si din ce in ce mai des, dorul de adrenalina - adrenalina pe care i-o oferea activitatea politica. ... Totusi, sunt convinsa ca ati urmarit cu atentie tot ce s-a intamplat si ca puteti comenta anumite aspecte.
Dupa numararea voturilor, Nastase a obtinut 61,16%, in timp ce Traian Basescu a fost votat doar de 28,84% dintre alegatorii satmareni, dupa cum reiese din numaratoarea paralela efectuata de PSD si Alianta D.A.
El si-a nuantat raspunsul in momentul in care a fost intrebat ce se va intampla daca totusi va primi o asemenea solicitare.
Ion Iliescu a precizat ca, ceea ce exista pana acum, Uniunea PSD+PUR si UDMR, ar fi realizat o anumita majoritate “destul de fragila“.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Traian Basescu, potrivit unor surse din PD, ar putea renunta ca sa impuna pentru Primaria generala a Capitalei un candidat democrat in schimbul unei compensatii, realizate sub forma unor portofolii sau functii importante in noul Guvern pentru colegii de partid, in plus fata de ceea ce s-a negociat initial la stabilirea algoritmului de reprezentare.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. ... PSD a hotarat deja ca Ion Iliescu sa revina in fruntea partidului dupa expirarea mandatului de sef al statului, ceea ce presupune ca Nastase sa-si caute o noua functie in PSD.
“Indiferent de configuratia viitoarelor structuri de conducere a tarii si indiferent ce raspunderi concrete vor reveni reprezentantilor umanisti, ei vor lucra cu cinste si harnicie pentru Romania viitorului apropiat, pentru Romania europeana, pentru toti cetatenii acestei minunate si mult incercate tari“, se arata la finalul comunicatului.
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
google-analytics.com