Cautare

69837 de rezultate pentru "ce" (2.66 secunde)
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Varful de lance al partidului In ceea ce priveste presedintia PSD, Geoana a spus ca nu trebuie luati in discutie decat Ion Iliescu si Adrian Nastase, aratand ca este greu de gandit ca exista alte persoane care sa aiba sustinerea si statura acestora in partid.
cu PUR, in timp ce in altele majoritatea este axata pe colaborarea dintre PSD si PUR ", se arata in declaratia de presa a premierului.
Nu putem face asta pana ce Biroul Politic si Biroul Permanent nu se vor intruni, altfel vom fi sanctionati”, a precizat Cristiana Uzuna.
Pentru prima data in ultimii ani, fostul presedinte al tarii Ion Iliescu nu a mai fost sarbatorit de onomastica la locul sau de munca.
Coalitia aflata acum la guvernare incearca sa-si puna oamenii in fruntea institutiilor descentralizate.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la lansarea oficiala a campaniei nationale de strangere de fonduri pentru ajutorarea populatiei afectate de cataclismul care a lovit Asia de Sud-Est, campanie initiata de compania McDonald’s Romania, sub patronajul presedintelui Romaniei si intitulata “Un Tsunami pe care-l putem opri“.
In ceea ce priveste declansarea procedurilor de inlocuire a presedintilor Camerelor Parlamentului, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, PSD le va putea bloca usor, avand in vedere ca sunt greoaie si nu pot fi modificate simplu.
“Dupa ce ne-am calit in luptele politice din ultimele luni, vom intra singuri in Parlament“, a afirmat acesta. Un alt aspect relevat de Dan Voiculescu a fost cel referitor la aliante.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Domnule Danut Culetu, cu ce intentii si ganduri veniti la Prefectura judetului Constanta?
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
In declaratia facuta la finalul intalnirii, Basescu a spus ca, in momentul de fata, “datorita evolutiilor spre est ale Uniunii Europene si NATO, Marea Neagra a devenit un punct de extrema importanta strategica, ce iradiaza catre Orientul Mijlociu, catre spatiul ex-sovietic si catre Rusia, catre Uniunea Europeana, cu efecte, de asemenea, pentru statele NATO“.
In timp ce, la Bucuresti, liderii PUR decideau sa ramana la guvernare, dar sa renunte la posturile de prefect, umanistii din teritoriu au privit cu amaraciune instalarea noilor reprezentanti ai Guvernului in teritoriu.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara.
google-analytics.com