Cautare

69837 de rezultate pentru "ce" (1.29 secunde)
“Am vazut pe pielea mea ce inseamna administratie locala lipsita de autonomie, ce inseamna posibilitatea ca politicul, de multe ori, sa infringa dorinta comunitatilor locale. Din acest motiv, va asigur ca una din primele masuri ce se vor manifesta extrem de rapid va fi descentralizarea.
Ceea ce s-a tradus prin citirea unui bilant al activitatii Administratiei Prezidentiale si a presedintelui.
Adica, ce ti-e si cu parintii astia! Tot timpul pusi pe fapte mari, respectiv cenzurarea iesirilor in decor pe care le mai au, din cand in cand (in unele cazuri des) odraslele.
Dupa ce si-au adjudecat mult ravnitele locuri de parlamentari, politicienii isi bat joc de mandatele acordate, transformand legislativul Romaniei intr-un circ de prost gust.
Dupa mai bine de patru ore de negocieri intre liderii de grupuri parlamentare, algoritmul reprezentarii partidelor in Biroul Permanent al Camerei pe intreaga legislatura a favorizat spre final Alianta D.A.
Premierul Adrian Natase a prezidat ieri ultima sedinta a actualului Cabinet. El a facut cu aceasta ocazie un bilant al activitatii din ultimii patru ani si l-a desemnat ca premier interimar pe ministrul Eugen Bejinariu.
Basescu, chemat sa jure Dupa ce a fost ales, Nastase a propus convocarea unei sedinte comune cu Senatul, pentru ca presedintele Traian Basescu sa poata depune juramantul de credinta.
In timp ce Basescu venea la Cotroceni ca sa se instaleze pentru urmatorii cinci ani, echipa sa de consilieri prezidentiali, Theodor Stolojan, Andrei Plesu, Adriana Saftoiu, Claudiu Saftoiu si Renate Weber, era deja acomodata cu noua locatie.
Ceea ce a cerut UDMR a fost legat de observatii cu privire la programul de guvernare, mai precis finalizarea unei legi a invatamantului confesional si a unei legi a minoritatilor. ... In ceea ce priveste relatiile cu PUR, liderii PD au precizat ca negocierile Aliantei cu aceasta formatiune politica continua.
Liderii botosaneni ai Partidului Romania Mare si-au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul activitatii desfasurate in acest an.
Dezbaterea publica pe tema proiectului de buget pe 2005, organizata ieri dupa-amiaza de Primaria municipiului Botosani, a fost un esec, din punctul de vedere al participarii populatiei.
Cu un aplomb demn de o cauza mai buna, presedintele stefan Szabo a declarat ca nu cunoaste aceste amanunte, desi este limpede ca atit el cit si consilierii de aceeasi culoare politica stiu foarte bine despre ce este vorba si cum stau lucrurile cu "Carpatina Ardeleana”, deoarece ele au fost indelung coapte si rascoapte impreuna cu primarul Iuliu Ilyes.
Potrivit Constitutiei, primii trei oameni in stat sunt, in ordine, presedintele Romaniei, presedintele Senatului si presedintele Camerei Deputatilor. Dupa cum se stie, in urma recentelor alegeri, acestia sunt Traian Basescu, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Politica fata de minoritatile nationale trebuie continuata in acelasi fel ca si pana acum, indiferent de cine va prelua conducerea Departamentului pentru Relatii Interetnice (DRI), o data cu investirea noului Guvern, a declarat ieri la Palatul Victoria subsecretarul de stat in DRI, Attila Marko.
Camera Deputatilor a adoptat ieri in unanimitate o hotarare prin care sunt repartizate locurile ce revin fiecarui grup parlamentar in comisiile permanente.
In ceea ce priveste contul curent in lei, Nastase a reusit sa “sparga“ in sapte luni 35 de milioane de lei (cam cinci milioane lunar), depozitul scazand de la 359 de milioane la 324 de milioane.
Alianta, un mandat in plus Seful statului a mai declarat ca discutiile de marti cu partidele i-au intarit convingerea ca trebuie sa faca ceea ce a promis in campania electorala, fara sa aiba certitudinea ca premierul desemnat va fi in masura sa formeze un Guvern care sa treaca in Parlament din prima incercare.
Singura formatiune politica ce poate duce la indeplinire programul cu care am cistigat alegerile este Alianta DA ", a declarat presedintele Traian Basescu.
In ceea ce priveste alegerea celor doua roze - Nastase si Vacaroiu - in fruntea Camerei Deputatilor si Senatului, meritul apartine strict PRM, partid blamat din toate pozitiile si pus pe lista neagra de candidatul Adrian Nastase.
google-analytics.com