Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.26 secunde)
Deci, o casa cu teren cu tot l-ar costa pe tânar între 100.000 (în cel mai fericit caz) si 190.000 de euro.
Deci, o casa cu teren cu tot l-ar costa pe tânar între 100.000 (în cel mai fericit caz) si 190.000 de euro.
În acest caz, la fiecare 100 de lei luati, platiti 0,5% din valoarea retrasa (50 de bani), la care se adauga 2,5 lei, adica de 15 ori mai mult decât daca ati fi ramas fidel bancii emitente a cardului.
Am incercat din greu sa lucram la acest caz.
Norma privind utilizarea activul personal net al participantului la un fond de pensii administrat privat, in caz de invaliditate si in caz de deces, a fost aprobata, joi, de Consiliul Comisie de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
În alt caz, constructorii ridica pe credit bancar casele, dar risca sa nu primeasca restul de bani din partea clientilor, care nu pot face credite pentru a plati. În alt caz, dezvoltatorul construieste pe banii lui locuintele, dar nu are cui le vinde.
De renta vor putea beneficia si pensionarii pe caz de boala de gradele l si ll, chiar daca nu au împlinit 62 de ani. Printr-o ordonanta de guvern s-a modificat saptamâna trecuta Titlul XI "Renta viagera agricola" din Legea nr.
Fostul director financiar al companiei californiene a pledat vinovat pentru implicarea sa intr-un caz de dare de mita de 628.000 de dolari catre oficiali ai societatilor respective.
Comisia Europeana trebuie sa se pronunte in acest caz daca va fi considerat ajutor de stat.
Ea a explicat ca, in majoritatea cazurilor, prin semnarea contractelor de leasing, utilizatorul se obliga ca, in caz de reziliere din culpa sa, sa achite finantatorului toate facturile scadente si neachitate si ratele pana la sfarsitul contractului, inclusiv valoarea reziduala.
Ultimul caz rezolvat, la Slatioara Comisia Judeteana Olt pentru stabilirea dreptului de proprietate a rezolvat si in aceasta saptamana un dosar de reconstituire a dreptului de proprietate, mai precis pentru un teren de 50 de hectare din Slatioara.
Societatile de asigurari suporta daunele provocate de riscurile generale (furtuna, grindina, inghet timpuriu, prabusire sau surpare de teren), iar statul intervine si plateste despagubiri in caz de calamitati (seceta excesiva, inundatii sau inghet puternic).
El a incheiat in urma cu sapte ani o polita de asigurare de viata si a platit 1.068 de euro, dupa ce compania de asigurari l-a informat ca va primi la scadenta fie 2.848 de euro, fie 1.319 euro, in cel mai rau caz.
"Este un caz pur ipotetic" • Andreea Paul (Vass), consilier al premierului Emil Boc, considera ca presedintele Basescu a vorbit strict despre un caz ipotetic, un scenariu despre ce s-ar putea intampla in cazul in care nu vor fi aplicate masurile de reforma ale Guvernului Boc.
Numele si prenumele si, dupa caz, pseudonimul; ... Numarul de telefon, fax, adresa de posta electronica, dupa caz; ... Ocupatia si, dupa caz, numele angajatorului ori natura activitatii proprii;
Legislatia in vigoare mentioneaza ca orice clauza din contract trebuie negociata, in caz contrar putand fi declarata nula in instanta. ... Angajatii de la structurile centrale au solicitat informatii de spre caz in format electronic, urmand sa trimita un raspuns.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital. ... In judetul Botosani, in iunie au fost achitate 12.178 de pensii pe caz de boala.
comision de analiza dosar, comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent, compensatie in cazul rambursarii anticipate, costuri aferente asigurarilor, dupa caz, dobanda penalizatoare.
(Efecte o scadere ceva mai mare - decat in cazul pnctului 1 - a increderii in USL si o rupere de cca 5 - 7 procente) Diaconescu castiga licitatia si plateste banii Reteta mediatica este in aceast caz una simpla:
Procurorul de caz Alina Stoica intocmise un rechizitoriu in care singurul trimis in judecata era Rudel Obreja. ... Stirea noua este ca procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a numit-o pe Mariana Alexandru drept procuror de caz in dosarul Gala Bute.
google-analytics.com