Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.01 secunde)
Ca urmare a reanalizarii actului normativ, membrii Colegiului Director al DGASPC au aprobat vinerea trecuta infiintarea a sapte posturi de manager de caz, in afara celor 1.155 existente.
Si in acest caz, prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi, in cuantum de 42.820 de lei, a fost recuperat si virat la bugetul de stat.
In acest caz, relatia nu e tata-fiu, ci frate mai mare-frate mai mic. ... In acest caz, atacurile lui Basescu sunt expresia unei furii reale a acestuia si anunta o raceala crescinda in perioada imediat urmatoare.
Un exemplu de avantaj pe care acest grup de interese l-ar avea in acest caz este situatia de la Ploiesti unde d-nul deputat P.D.L de Prahova, George Ionescu, membru al Comisiei Pentru Industrii si Servicii, impreuna cu familia sa, detine o firma de taxi (Genen Galaxy) ce depaseste 50 de autorizatii taxi, singura firma din Ploiesti care, de altfel, indeplineste aceasta conditie.
• Contractul social se va semna public de catre fiecare candidat si va fi afisat pe toata durata mandatului la sediul de partid din localitate, la sediul autoritatii publice locale unde a fost ales sau, dupa caz, la cabinetul parlamentar.
sa zicem Dacian Ciolos (sau, poftim, Catalin Predoiu) -in orice caz, nu cel propus de PSD. ... In acest caz, el va face o a doua propunere, intinzand coarda la maximum:
De pilda, in judetul Botosani au fost semnalate nereguli legate de conflictele de interese la Consiliul Local George Enescu, in acest caz fiind vorba despre un proiect pentru modernizarea drumului comunal.
Unui judecator ii trebuie chiar si mai multi ani ca sa dea sentinta intr-un caz legat de acest gen. ... Spre exemplu, un rechizitoriu intr-un caz de acest gen a durat si cinci ani.
La inceput, politistii, care sustin ca s-au autosesizat in acest caz, au declinat dosarul catre serviciul teritorial al Parchetului National Anticoruptie (PNA), actuala Directie Nationala Anticoruptie (DNA), cauza fiind incadrata in baza art.
Acestia au avertizat ca "neaducerea la indeplinire a masurilor dispuse va atrage raspunderea administrativa, civila sau penala, dupa caz, a conducatorului unitatii". ... Si in acest caz, regia are drept sarcina incheierea de contracte cu toti utilizatorii.
"Si nu cred ca sunt sume mici, cred ca pot sa vorbesc de preturi destul de mari, asta pentru ca in caz contrar ne ajutau si pe noi - chiar reusim si noi sa-l platim atata timp cat muncim.
Astfel, in cazul obtinerii unui credit, fie el din magazine sau printr-o institutie financiara nebancara, "solicitantul trebuie sa prezinte cel putin documentele care atesta capacitatea solicitantului si, dupa caz, a familiei acestuia de a dispune de venituri certe cu caracter de permanenta considerate eligibile potrivit reglementarilor interne ale imprumutatorului".
Alt caz suspect de spalare de bani - 26 de miliarde - a fost trimis pentru investigatii la ONPCSB.
Din pacate, nu se incearca acapararea de cote de piata pe segmente neexploatate", a afirmat Angela Toncescu, presedinta Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.Romania, un caz specialValoarea daunelor pe segmentul auto prezinta o tendinta de crestere accelerata.
Primul aspect consemnat se leaga de un caz mai vechi, descoperit tot de Camera de Conturi Dolj, în urma cu câtiva ani.
Primul aspect consemnat se leaga de un caz mai vechi, descoperit tot de Camera de Conturi Dolj, în urma cu câtiva ani.
Informarile cu privire la procedura de „infringement“ (evaluarea investitiilor si aplicarea de amenzi în caz de neconformare) au vizat în special marii agenti poluatori din zona Olteniei, monitorizata de ARPM Craiova.
Informarile cu privire la procedura de „infringement“ (evaluarea investitiilor si aplicarea de amenzi în caz de neconformare) au vizat în special marii agenti poluatori din zona Olteniei, monitorizata de ARPM Craiova.
continuarea tematicii expuse in plen dimineata, prin acordare de consultanta (in functie de solicitari) si prezentarea unor studii de caz. ... Continuarea tematicii expuse in plen dimineata, prin acordare de consultanta (in functie de solicitari) si prezentarea unor studii de caz.
Sectorul bancar international s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu mai multe cazuri de fraude comise din interiorul institutiilor financiare, cel mai nou caz fiind cel de la Societe Generale.
google-analytics.com