Cautare

3878 de rezultate pentru "popescu mariana" (2.91 secunde)
Marele Popescu. ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Asadar, Popescu.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Mariana pozeaza ca o pustoaica de 16 ani, cu sanii la vedere! ... Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Primarita orasului Cernavoda, social-democrata Mariana Mircea (foto), se confrunta cu o situatie mai putin placuta:
Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara. Mariana Panu a fost profesoara de chimie, iar acum e pensionara si, ca sa-si ocupe timpul liber s-a apucat de aceasta afacere frumoasa:
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Stiuta fiind apropierea dintre politistul Emilian Nicolae si candidata PSD la primarie, Mariana Mircea, ne-am ferit sa cream prea multa valva, in toiul campaniei electorale, pentru ca demersurile noastre sa nu para a fi venit din partea actualului primar.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului. ... Tot in Constanta, Mariana Bitang isi mai cumparase in 2004 un teren de 746 mp.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... La capitolul realizari, Mariana Gaju se lauda cu doua proiecte importante:
000 de cetateni din Cernavoda, depuneau o solicitare de declansare a procedurii de referendum pentru schimbarea primarului Mariana Mircea. ... Tot atunci, primarul orasului Cernavoda, Mariana Mircea, afirma: ... In cursul zilei de azi, el urmeaza sa ajunga si pe masa primarului Mariana Mircea.
google-analytics.com