Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: 'BIBLIOTECA DESCOPERA: Castiga cartea "Istoria ilustrata a Romaniei"'. Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
'Esti in pana de carti bune? Vrei sa redescoperi magia lecturii, dar nu gasesti nicio carte pe gustul tau?
Vino saptamanal la Biblioteca Descopera si poti sa iti contruiesti o colectie cu titluri pe cinste. Descopera lumea in care traiesti in compania celor mai interesante enciclopedii de la Editura Litera.
Fii pe faza, la fiecare doua saptamani Descopera.ro si Editura Litera iti pregatesc o noua carte.
Acum poti castiga enciclopedia "Istoria ilustrata a Romaniei".
Raspunde corect la intrebare, completeaza formularul de concurs (de la finalul acestui articol) pana la data de 3 februarie 2010 si participi automat la tragerea la sorti organizata pe 4 februarie.

INTREBAREA CONCURSULUI:
La ce varsta a devenit Ferdinand I rege al Romaniei?
Cauti raspunsul corect? Descopera.ro te ajuta sa-l gasesti.CLICK AICI!

IMPORTANT:
• Utilizatorii trebuie sa fie abonati la newsletterul zilnic pentru a participa la concurs si la tragerea la sorti.
• Castigatorii care nu ofera informatiile solicitate in decurs de 72 de ore din momentul in care sunt anuntati telefonic sau prin email, vor pierde dreptul asupra premiilor castigate!
• Niciun angajat al trustului MediaPro nu poate participa la acest concurs.'
Regulamentul concursului poate fi citit pe decopera.ro. Castigatorii editiei trecute a concursului au primit cate un exemplar din enciclopedia "Marea carte despre experimente" (Adrian Anastase si Claudia Stan).
Cartea oferita la noul conurs, "Istoria ilustrata a Romaniei", este scrisa de Ioan Aurel Pop si Ioan Bolovan, are 608 pagini, a aparut in mai 2009 si are pretul de 169.00 RON. Lucrarea cuprinde 1.345 de ilustratii si 39 de harti color.
"Istoria ilustrata a Romaniei", coordonata de Ioan-Aurel Pop si Ioan Bolovan, a fost elaborata dupa circa 15 ani de la caderea comunismului in Romania, fiind rezultatul sintetizarii unor cercetari recente, care aduc noi interpretari in legatura cu multe dintre episoadele trecutului romanilor. Autorii au intentionat sa cultive convingerea ca trecutul, cunoscut si asumat, ofera o cheie a intelegerii prezentului.