Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (5.51 secunde)
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Cartea "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI" este prefatata de academicianul Mircea Malita si contine texte ale alocutiunilor sustinute de Ion Iliescu in ultimii cinci ani, la reuniuni si dezbateri stiintifice din tara si din strainatate.
Noul partid, care ar urma sa fie lansat la apa in martie- aprilie 2010, se vrea a fi o replica a defunctului PUNR, Partidul Unitatii Nationale a Romanilor, tot de centru, care a avut o existenta temporara in anii 90, in special in Ardeal, mizand pe cartea nationalismului.
Puteti citi in continuare articolul, preluat de pe site-ul Vox Publica, platforma de comentarii, bloguri si opinii sub egida REALITATEA.NET.
In Romania, am achizitionat de la una dintre editiile din anii trecuti, ale targului Gaudeamus, cateva carti pe aceasta tema, foarte interesante.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor. Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L).
'La urma urmei, de ce nu te poti tu intelege cu Basescu?" Intrebarea asta mi-au pus-o intelectuali de-ai presedintelui, pe vremea cand mai stateam de vorba.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Presedintele de onoare al PSD a semnat in cartea de condoleante deschisa la ambasada Norvegiei in memoria victimelor atentatelor de saptamana trecuta. Fostul presedinte s-a aratat ingrijorat de ofensiva extremei drepte in Europa.
Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta.
Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. ... Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate.
Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat:
Constiinta unui Liberal de Stanga: Ce ne spune noua basescu Iesirea lui basescu, de sambata seara, a avut un singur scop: ... PPE risca sa si-o ia zdravan in freza (bine, nu va fi singurul lovit!), pe motiv de austeritate. Si atunci nu exista decat o linie de aparare:
BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
Cartea pe care fostul premier o lanseaza azi Fostul premier Adrian Nastase va fi marti seara la TVR pentru primul interviu pe care il acorda dupa eliberarea sa din inchisoare. El este invitatul lui Sorin Avram la emisiunea "Vorbeste liber", de la ora 21.00.
Basescu a tradat-o pe Udrea pentru un alt candidat Elena Udrea, presedintele partidului creat de Traian Basescu, "si-a luat plasa" de la seful statului, spune un membru al Guvernului.
Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat cartea Primul Pas: Campania nu a fost o experienta placuta Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata, la Bookfest, cel de-al doilea volum autobiografic PRIMUL PAS.
google-analytics.com