Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (3.33 secunde)
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
In stabilirea sumei platite ca asigurare se va tine seama de mai multe criterii incepind de la virsta celui asigurat pina la istoria "rutiera " a acestuia.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Bancile au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de clienti venind cu oferte care mai de care mai avantajoase. ... De curand, si in sectorul creditelor ipotecare, bancile au inceput sa se intreaca in oferte tentante.
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant. ... La evenimentul care va avea loc pana la 12 aprilie participa reprezentanti din 220 de gradinite si scoli generale din Bucuresti.
Dupa aderare, polita de asigurare obligatorie de tip RCA se va extinde si va ingloba si asigurarea Cartea Verde.
Politele RCA care vor cuprinde si costurile asigurarilor tip Carte Verde vor fi de doua ori mai scumpe de la anul.
Romanii vor putea sa beneficieze de asistenta medicala in statele Uniunii Europene doar pe baza cardului european de asigurat care va costa 2,166 RON.
Craiovenii care prefera sa cumpere cu cardul ar trebui sa poarte cartea de identitate cu ei.
Persoanele sau firmele care au cumparat masini in leasing financiar trebuie sa depuna la administratia de taxe locale, pana la 31 ianuarie, o declaratie insotita de o copie a contractului, potrivit Codului Fiscal, dar si a certificatului de inmatriculare, pentru a deveni platitori de impozit, informeaza NewsIn.
De anul acesta, proprietarii care vor sa-si inscrie apartamentele in Cartea Funciara trebuie mai intai sa execute cadastrul blocului.
Alegerea masinii potrivite nu este singura bataie de cap a craiovenilor care isi doresc un autoturism, fie el nou sau rulat.
Comisia Europeana va propune, in luna septembrie, crearea unui nou permis de sejur pe teritoriul Uniunii pentru a-i atrage pe imigrantii cu inalta calificare. Numit "cartea albastra" si inspirat de "cartea verde" americana, documentul va permite titularului sa se deplaseze pe tot teritoriul UE.
Lucrurile au ajuns intr-un punct mort in procesul intentat de administratie atit la Tribunal, cit si la Curtea de Apel, dosarul, care are acelasi obiect si aceleasi parti, putind ajunge pentru jumatate de an la Curtea Constitutionala in vederea solutionarii exceptiei de neconstitutionalitate formulate de Sindicatul Solidaritatea.
Fie femeile de serviciu sunt superficiale, fie nu este timp suficient pentru a deretica, fie produsele de curatenie nu sunt destul de bune, de multe ori spatiul de locuit sau de la firma nu este atât de stralucitor pe cât l-am dori.
Cei care au contract de comision sau de prestari servicii sunt obligati sa contribuie din aceste venituri si la asigurarile sociale de stat, si la pensia suplimentara.
Cei care au contract de comision sau de prestari servicii sunt obligati sa contribuie din aceste venituri si la asigurarile sociale de stat, si la pensia suplimentara.
Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare din cadrul Parlamentului European saluta Cartea Verde a Comisiei privind "Serviciile financiare cu amanuntul pe piata unica", care include, de asemenea, polite de asigurari si produse financiare pentru pensii. In acest sens, eurodeputatii sustin obiectivele formulate in Cartea Verde:
Decizia de calcul al taxei de poluare auto se emite in doua zile de la data solicitarii, iar pentru societatile de leasing termenul este de cinci zile, precizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un comunicat.
De la inceputul anului trecut, romanii care calatoresc in statele Uniunii Europene beneficiaza de aceleasi drepturi medicale cu locuitorii statelor respective. Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat.
google-analytics.com