Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (8.39 secunde)
Asa te lasi de fumat in 6 ore! Nu conteaza daca fumezi de 40 de ani sau de o luna Diana Vasiliu, 29 de ani, a scapat de sclavia viciului intr-o dupa-amiaza, dupa ce a citit pe nerasuflate cartea lui Allen Carr, Easyway to stop smoking (In sfarsit, nefumator).
Cartea bucatarului profesionist de Gabriela Berechet va fi lansata astazi, la orele 18.00, la Hotel Yesterday Bucuresti. Lucrarea de fata reprezinta rodul unei bogate experiente, oferita publicului larg cu scopul de a face viata gastronomica sa devina mai interesanta, mai atractiva si mai bogata.
Volumul 24centimetri a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. Astfel, in nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anuntat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare.
Este o lucrare monografica, cu caracter aniversativ, consacrata vietii si operei unui reputat om de stiinta. ... Cartea prezinta personalitatea savantului si managerului - prof. ... De ce este nevoie de vitamine? ... De ce medicina naturala? ... De ce are nevoie organismul de substante minerale? ... De ce?
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Eco Chettusia organizeaza lansarea cartii Pasari din Delta Dunarii si imprejurimi scrisa si ilustrata de autorul tulcean Mihai Baciu. Evenimentul va avea loc marti, 4 aprilie 2017 de la ora 18:00, la sediul Muzeului din Șos.
In cartea Mierea, alimentul complet - ghid de sanatate pentru consumatori si informatii utile pentru apicultori de Ioana Tudor puteti citi despre retete miraculoase pentru ten si organism, in general. Una dintre retetele care mi-a atras atentia este cea de grog de miere.
O realitate care nu ne place dar, chiar si asa, ea continua sa existe si sa ne marcheze existenta, sa ne pandeasca dupa colt, sa ne ameninte in situatii in care viata nu isi mai poate desfasura prezentul continuu de pana la acel moment, sa existe paralel cu viata noastra si sa ii ia locul odata ce viata, din diverse motive (varsta, boala, accident etc.) nu mai detine resurse sa continue.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Cartea care a starnit un val de controverse, pentru ca incurajau copiii la acte de violenta, a fost retrasa din librarii. Decizia a fost luata in urma valului de reactii pornite in randul parintilor, care iti aratau nemultumirea fata de informatiile care se regaseau in cartea respectiva.
Ion Cristoiu a lansat recent, la Libraria Bastilia din Capitala, un nou volum de proza satirica, "Agentul CIA cu talpa rupta", aparut in colaborare cu Editura Evenimentul Zilei si Capital si Editura Curtea Veche.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. Cercetatorii romani nici acum nu-l socot demn de studiat in profunzime.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate. Normele BNR au fost intelese in mod diferit de companiile financiare nebancare.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - Este un om care te surprinde vesnic, pentru ca este o bogatie de caracter, de sentimente. ... Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
De ce s-a ajuns ca in sedinta de CJ sa pice 5 proiecte de hotariri? ... Dupa cum ati observat dumneavoastra la Drumuri si Poduri era un reprezentant al PNL, la Consproiect un reprezentant PC, iar la Parcul de Soft un reprezentant PNL. ... Ea primea telefon.
Presedintele Basescu i-a cerut, luni, intr-o scrisoare, ministrului interimar al Justitiei sa trimita Parchetului cererea sa de incepere a urmaririi penale in cazul celor opt fosti sau actuali demnitari, avertizandu-l ca daca refuza ar savarsi un abuz in serviciu, iar seful statului nu va ezita sa actioneze.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
"Cred ca doua zile ar fi realist, pentru ca experienta a aratat si, mai ales, suntem intr-o perioada de vara si lumea merge mai greu, se mobilizeaza mai greu. ... Tot asa, tinand seama de nevoia de a asigura prezenta, s-a organizat pe doua zile si a fost foarte bine.
google-analytics.com