Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (3.57 secunde)
Traian Basescu a declarat ieri ca si Romania este la fel expusa unor atentate ca orice alta tara democratica si ca avem obligatia sa ramanem alaturi de aliati pentru a lupta cu toate mijloacele impotriva flagelului terorismului.
Incepand de la 1 august, romanii si bulgarii care circula cu masina in Uniunea Europeana nu mai au nevoie de Carte Verde.
"Ieri, la Bookfest, am lansat cartea "Lumea, americanii si noi", atat in varianta romana cat si in cea engleza. Au venit cateva sute de prieteni, colegi, jurnalisti sau, pur si simplu, vizitatori ai Targului de carte.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor Distribuitor New Films International - Nominalizare Oscar - cea mai buna actrita in rol secundar - Nominalizare Globul de aur:
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
FARCAS) Dupa anuntul facut pe 20 iunie 2013, care afirma ca toate documentele OZN de care dispunea Ministerul Britanic al Apararii au fost puse la dispozitia publicului si pot fi consultate pe site-ul Arhivelor Nationale, reactia ufologilor a fost amestecata si uneori ironica, oricum mult mai putin entuziasta decat reactia marelui public.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... In unele familii cu copii, unde femeia are un salariu mai mare, putem vorbi chiar de o inversare a rolurilor.
Dupa un clovn, vom avea ca presedinte nimicul Charles Gave este unul ditre cei mai importanti analisti economici ai lumii, presedinte al Think tank-ului liberal INSTITUT DES LIBERTES, consultant a 800 de institutii de pe glob Macron e un urias costum gol.
Asa cum a observat, poate pentru prima data, inca din anii 1960, Jacques Vallee, exista o paralela demna de luat in seama intre fenomenul OZN modern si povestile folclorice despre zane, iele, spiridusi sau gnomi. ... Intre cer si pamant Si John Mack (1929-2004, profesor de psihiatrie la Harvard) opina:
PRM a sarbatorit sA¢mbata cu muzica, baloane, medalii si artificii 15 ani de la crearea partidului cu acelasi presedinte in fruntea sa si tot in Opozitie. De altfel, PRM este singura formatiune politica din tara care refuza innoirea, C.V.
FARCAS) Comentam in articolul de saptamana trecuta ca rockerul Tom DeLonge a lansat, pe 10 octombrie 2017, organizatia intitulata Academia de Arte si Stiinte To The Stars (AAS/TTS), la care a atras foste personalitati de rang inalt ale CIA, ale Departamentului Apararii, ca si cercetatori de varf, cu acces la proiecte militare clasificate.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... un loc, materiale de constructie Se cere:
Letting Go descrie un instrument simplu si eficient cu ajutorul caruia sa ne putem desprinde de toata negativitatea si sa scapam de blocajele din calea Iluminarii.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Aproape 100 de enoriasi ortodocsi au protestat ieri-dimineata la Primaria Petrosani impotriva solicitarii Bisericii Greco-Catolice de a i se retroceda trei biserici ortodoxe din oras.
Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a solicitat, luni, Guvernului, sa faca public proiectul de act normativ al noii taxe de prima inmatriculare si a avertizat ca premierul taraganeaza anularea acestei taxe, existand pericolul de a aduce Romania in fata Curtii Europene de Justitie.Thedor Stolojan a sustinut ca taxa de prima inmatriculare este nu numai ilegala in raport cu legislatia europeana, ci si aberanta din punct de vedere economic.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
google-analytics.com