Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (5.72 secunde)
Managerul atipic Primul angajament cu IBM a avut loc in 1993, cand a petrecut un an in Australia, in cadrul Fabricii de calculatoare de la Wangarratta.
RIU a venit in Romania in 2004, cand hotelurile Astoria si Europa din Eforie s-au afiliat la celebrul lant. Lucrurile pareau a merge bine, pana cand Copos si-a dat arama pe fata si i-a dat pur si simplu afara din hotel, la 2 noaptea, pe partenerii sai.
Cand Dacia Sandero Stepway a fost dezgolita, prima impresie a presedintelui a fost ca "Arata bine". Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
"Sunt momente in viata, cand luam decizii importante si cand avem nevoie de tot sprijinul pe care-l putem obtine. ... atunci cand decizi sa te casatoresti sau atunci cand esti hotarat sa-ti cumperi o casa noua.
"Sunt momente in viata, cand luam decizii importante si cand avem nevoie de tot sprijinul pe care-l putem obtine. ... atunci cand decizi sa te casatoresti sau atunci cand esti hotarat sa-ti cumperi o casa noua.
Nu sunt dispus sa las fara replica slugarnicia fata de unul care iti da un ban din cand in cand. ... 'Mai da-mi, stapane!' cand asta este realitatea".
Am dreptul sa ma gandesc la disparitia unui ziar ca la moartea unei fapturi omenesti, astazi, cand mor cu zile oameni tinuti la poarta spitalului?
Nu la fel gandeau sefii Vamii si acum cinci ani, cand pe declaratiile vamale au trecut valoarea autoturismelor din grilele inscrise in ordin, si nu cea din facturi.
Sa le punem la lucru in comun, sa economisim resurse acolo unde nu e cazul sa fie risipite sau, dimpotriva, sa le punem cap la cap atunci cand vrem ceva mare, cand vrem campanii, cand vrem sa obtinem un rezultat de impact.
Adesea oamenii stiu la ce dobanzi se expun atunci cand ridica mai multe salarii in avans de pe cardul de debit, dar nu cunosc ce urmari pot avea asupra lor aceste actiuni.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania:
Despre situatia economica a tarii • Cand creste euro fata de leu, e din cauza mea, cand scade, nu am niciun merit.
Tin minte ca am vorbit pret de o bere sau doua si ca nu m-am plictisit deloc - atunci cand nu e ocupat sa-si multumeasca publicul, Radu poate fi chiar agreabil (ceea ce, imi dau bine seama, pentru cititorii lui de pe blog e aproape o insulta).
Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a ramas fara emisiune. ... Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a devenit casnica. ... Am exagerat cand am crezut ca le voi putea face toate singura:
Rar am lipsit de la vreun meci cand era echipa. ... "Cand mai ramanem fara bani de motorina le mai zicem ca nu mai mergem la Craiova, dar, pana la urma, nu ma lasa inima cand ii vad ca se intristeaza si ne dam peste cap si rezolvam problema.
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
nesimtit, speculant, obscen, bataus, mizerabil, nepasator, bisnitar Daca ai dat click, probabil ca nu ai mai mers pe un stadion din Romania de pe vremea cand Steaua siRapid jucau in semifinala Cupei UEFA sau din anul cand Dinamo o fura de la Lazio, cu sau fara ajutorul intern” al lui Ioan Becali sau al lui Vali Pepene” Nastase.
Simona Halep este a 25-a jucatore din istorie care devine numarul 1 WTA, incepand din 1975, cand a fost introdus sistemul computerizat.
Cei doi protagonisti sunt fie mai aproape, fie sunt despartiti de mii si mii de kilometri, iar cadrul general devinte si mai incitant atunci cand acestia fac parte din lumi cu totul diferite.
Totusi, daca esti frustrat de incarcarile prea dese este bine sa stii ca exista anumite aplicatii si activitati care seaca mai repede bateria, deci este bine sa stii care sunt acestea ca sa poti sa iei o decizie ceva mai bine informata cand vine vorba de folosirea lor.
google-analytics.com