Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (5.47 secunde)
Este postul tv.la care basescu se autoinvita cand vrea, cand are a se disculpa.
Cand publicul a intrat in sala, Marina Abramovic ii astepta linistita si tacuta. ... Dincolo de teoriile despre raul inerent, despre cruzime si violenta, mai importanta este provocarea - suntem capabili de a face rau atunci cand suntem provocati.
Cand flirtul online inseamna infidelitatea in relatie?
Am mai adus aici, in realitatile de astazi, in haosul care ne prinde pe toti in jocul sau, si libertatea de a paria pe nebunii, de a construi chiar si atunci cand nimeni nu mai crede ca se poate, de a merge inainte, chiar si-n clipele in care mi se pare si mie ca nu mai exista destinatii valide.
In putinele dati cand a vorbit despre relatia lui cu cea de-a treia sotie, Sergiu Nicolaescu a spus ca a intalnit-o in 1996, pe cand aceasta avea 20 ani: ... Era un copil cand am cunoscut-o".
Cubanezul Alejandro Martinez a lansat un nou single, "Sombiru", si pentru ca e plin de energie, pana cand va incepe concertele, artistul isi "arde" adrenalina la patinoar. ... Daca se mai dezechilibreaza din cand in cand si mai trage cate o cazatura, ghinion!
amintiri tulburi, comprimate si amestecate, fara sa mai stii cand si, mai ales, ce ti s-a intamplat, cu atat mai putin data la care ele au avut loc!
"Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... ... Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... ... "Si trebuie sa va spun ca nu e o gluma ceea ce se spune, ca atunci cand treci pragul, cand intri in anestezie totala, iti recitesti viata.
Ea dezvaluie ca, de cand a inceput sa lucreze cu Tracy, corpul sau s-a modificat: "Cand am inceput sa lucrez cu Tracy, imi era greu sa-mi gasesc motivatia.
Cand debitul Dunarii creste cetatea de abia mai poate fi zarita si chiar se cufunda in ape, iar cand Dunarea se retrage Pacuiul lui Soare se dezveleste si ofera generos un peisaj unic. ... al XV-lea, atunci cand a fost abandonata, si dispare pana la 1955, in momentul regasirii sale.
ne-am tinut in brate pana am devenit usori pana am lasat in urma orasul si ne-am inaltat mai sus decat Dumnezeu pe intuneric am simtit ochii tai cum ma radiografiau si nu-mi era teama vezi tu that s not some fucking poetry poezia e cand mergi in tramvai si cu fruntea lipita de geam plangi pana tremura copilul unei straine poezia e cand fumezi pe ascuns si iti tuseste inima de dor poezia e cand toti barbatii au buzele altuia cand telefoanele zac inchise zile intregi pentru ca oricum nimic nu mai conteaza poezia e cand am impresia ca ma dezintegrez ca in statia de autobuz devin translucida si oamenii ma vor intelege poezia e cand port doar negru si-mi spun ca astfel dau de pomana iubirii noastre ce nu s-a nascut decat intr-un vis din care m-am trezit ca sa mai cad putin.
cum indepartam oamenii potriviti fara sa ne dam seama Libertatea sexuala din zilele noastre nu este intotdeauna de ajutor atunci cand speram sa gasim persoana potrivita pentru noi, acel om alaturi de care sa ne simtim minunat nu numai din punct de vedere sexual.
o oprise el intr-o zi cand incercase sa urce pe un bustean plin de zapada. ... Cantonierul era plecat undeva pe linie, un caine se izbea de lant urland la el si nu s-a linistit decat atund cand i-a vazut indepartandu-se.
Cand cineva are bunavointa si zel, i se vor da lui toate cele de la Dumnezeu. Cand este gol, nici pe cele ale sale nu le va primi inapoi, nici cele de la Dumnezeu nu i se vor da. ... xxx Pe cand calatoreau pe pamant, Sf.
Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
Doar asta se intampla de cand e lumea! ... O incantare nu alta de parca si eu prindeam aripi cand reuseam sa fac ast!.
Cand i-am spus asta prietenei mele, a zambit si a incercat sa ma convinga ca ma insel. Riscul pe care ti-l asumi atunci cand decizi sa ai o aventura extraconjugala este strans legat de "avantajele" pe care acest lucru ti le da:
MOLDOVA In prima saptamana temperaturile maxime se vor situa in medie in jur de 4 grade Celsius, exceptand ziua de 1 martie cand acestea vor atinge 8 grade Celsius.
El s-a mirat atunci — de unde agresivitate, cand se stia pios, milostiv? ... Vreau sa piara, sa se usuce!" "Iata, cred ca ti-ai constientizat destul de bine de ce, cand se afla langa tine, prietena ta se simte apasata!", i-am zis eu atunci.
Liberte, egalite, chelcasoz (...) Daca pana aici nu v-ati convins ca aveti de ce va mandri ca sunteti contribuabili ai statului roman, ca anul trecut ati votat schimbarea si ca o zguduim foarte democratic (ce naiba poate sa iasa rau cand coabiteaza viziunea despre putere a lui Basescu si cea atat de bine stiuta a pesedistilor?) , motiv pentru care telefoanele ne sunt ascultate in draci, atunci mai avem si piesa numarul trei care ar trebui sa va convinga.
google-analytics.com