Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (4.90 secunde)
Bila face si ea ce poate, dar cata fiere poa’ sa produca atunci cand vezi cum au devenit mari viteji de-alde Plesu, Basescu sau MRU.
Cand au fost "eutanasiati" 7,5 milioane de romani de CCR, unde erau protestatarii?
Atunci cand nu se mai pot ingriji singuri, batranii ofera mai multe indicii care sunt adesea ignorate de cei din jurul lor. ... 4 Sanatatea Atunci cand nu sufera de afectiuni cronice, lipsa de energie a batranilor este un semnal de alarma pentru starea sanatatii lor.
Medicii recomanda sa nu ignoram aceste semne, mai ales daca ele persista, si sa mergem la spital de fiecare data cand ni se pare ceva in neregula.
Acestia din urma, la randul lor, belicosi, vestind crude razbunari la ceasul cand se intoarce roata, pentru ca mierea compasiunii curge doar pentru "ai nostri".
De asemenea, daca te-ai pregatit din timp cu alimente sarace in carbohidrati si calorii, atunci cand ti se face foame mai degraba mananci ceva sanatos. • Dormi prea putin Internetul este o atractie nemaipomenita atunci cand vrei sa pierzi timpul, sa te relaxezi in loc sa te odihnesti.
Cand prognoza e buna si intervine o fereastra de vreme buna, se porneste asaltul final ca la razboi... ... La sfarsitul lunii mai, cand ne vom intoarce, ne dorim ca povestea noastra sa fie mai ampla. ... Nu poti sa nu fii fit atunci cand faci alpinism.
Ce ar fi atunci cand isi implodeaza americanii un cazino din Las Vegas, cu zeci de etaje si cantarind spre milonul de tone, s-ar cutremura tot Pamantul cateva ore ???
Cand pastila face mai mult rau decat bine Sfat: ... Atunci cand maruntim o pastila sau golim o capsula de continut pentru a le inghiti mai usor exista pericolul crearii efectului de supradoza care poate fi letala.
Zermati ne invata sa mancam doar atunci cand ne este foame (Autoare : ... Zermati ne indeamna sa fim foarte atenti atunci cand mancam si sa acordam acestui moment din viata noastra importanta cuvenita.
Cand nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne indepartam de ele. ... Esential este cand vorbiti despre problemele si emotiile dvs. ... Atunci cand plangeti, agresiunea aparuta se distruge.
De asemenea, cand mestecati si inghititi, muschii trompelor lui Eustache se contracta, deschizandu-le si permitand aerului sa intre in urechea medie. Dar noaptea, cand dormiti si capul nu este orientat in sus, trompele nu pot drena atat de usor.
De ce dispare apetitul sexual - 7 intrebari si raspunsuri Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou?
Adevarata evolutie, dezvoltare si tot procesul de actiune ulterior se face atunci cand IESI din zona de confort! Atunci cand suferi, cand plangi, cand te zbati si cand ajungi acolo unde ti-ai propus!
- Cand ati aflat ca vin minerii la Bucuresti? ... - Si le-ati tinut pe 14 acel discurs, cand le-ati spus Va rog sa mergeti in Piata Universitatii pe care sa o reocupati dumneavoastra. ... Populatia i-a aplaudat pe mineri si cand au venit, si cand au plecat.
Am nimerit si la contramitingul organizat de FSN cand Corneliu Coposu a fost scos cu tab-ul din sediul PNTCD iar Petre Roman, pe atunci prim- ministru, striga in gura mare. ... - Cand au ajuns in Piata Universitatii mergeam catre redactie, care era in imediata apropiere.
Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina” din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou? ... Cand li se intampla asta, romanii cer de obicei sfatul prietenilor, apoi necunoscutilor â€" pe forumuri â€" si abia apoi discuta cu partenerul.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... Si ce te faci atunci cand trebuie sa alegi ce faci vara aceasta si TU vrei la munte, iar EA vrea la mare?
Cu ajutorul unui mixer, amesteca totul pana cand zaharul se topeste si ai obtinut o compozitie omogena. ... Repeta operatiunea pana cand termini foile si compozitia cu iaurt. Dupa aceea, pune prajitura la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand observi ca s-a rumenit usor.
Totul insa se rezolva si se clarifica, mai ales spre week-end, cand se intampla ceva placut si surprinzator. ... Contati pe schimbari, mai ales cele de ordin financiar iar cand se pune problema de luat decizii tineti garda sus.
google-analytics.com