Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (5.33 secunde)
Tii cam mult la parerile tale si desi esti convins ca numai asa vei iesi invingator, nu esti in razboi cu nimeni si nici nu ar trebui sa fii, mai ales cand vine vorba despre familie.
In 1952, un grup din CIA a conchis ca, atunci cand vine vorba de OZN-uri, publicul american este periculos de credul si predispus la un comportament de isterie in masa.
Se numea Iuliu Zaha, avea 65 de ani cand am intrat eu la Tehnoimport. ... Cand am ajuns eu acolo, delegatia tocmai primise papucii.
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
De pilda, americanul Edgar Cayce (1877-1945) avea insusirea ca - atunci cand era in transa - sa raspunda la intrebarile unor persoane care necesitau asistenta, pe subiecte de medicina, psihologie, istorie, stiinte naturale si umane etc., intr-un mod care depasea cu mult pregatirea sa de opt clase.
Acesta a acuzat-o ieri pe directoarea Marilena Bogheanu ca face simpozioane de forma si baga capul sub plapuma cand vine vorba de dat socoteala. ... Prefectul de Dolj a spus ca aceasta nu a fost singura data cand directoarea ADR a pus prefectura intr-o situatie jenanta.
"Toti ne-am saturat de aceasta atitudine duplicitara a PD-ului, care cand pofteste este la guvernare- cand e vorba de fonduri europene si de interesele de partid- ori, cand pofteste, este in opozitie", a declarat Hasotti, referindu-se la posibilele variante ale unui nou guvern.
Cand Bush iti bate obrazul pentru fagaduieli uitate Sa ne amintim, in treacat, scandalul copiilor, de acum cativa ani, cand Bush i-a cerut lui Basescu 200 de orfani romani care sa fie dati spre adoptii familiilor americane.
"Sa va dea conducatori nemunciti si-nselatori / Sa va faca autostrazi cand o creste malaiu-n pereti / Binele la voi in tara sa vina la Pastele Cailor / Sa va construiasca mall-uri si sa va-ndoape cu E-uri / Sa va fure si cu garda, si politia si barda /Iar de nu vreti sa muriti sa va dea pensie de faliti, cat sa rezistati si voi ca sa-i votati tot pe ei".
Ea mai sustine ca "este trist ce se intampla astazi in PSD", mai ales ca atunci cand deschide televizorul ii vede "pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar "yesman" al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa".
Primul declara, atunci cand a furat startul, cu 4-5 minute inainte de ora 21, ca "stia inca de la ora 19 ca a castigat!".
Pe mine ma cunoasteti din multe ipostaze, si atunci cand dansam samba cu braziliencele, si cand am construit 1.000 de locuinte pentru tineri cu venituri reduse.
Intr-adevar, Toader, conceptul de pleasca ne lumineaza mult cand vorbim despre doctrine", acelasi Sever Voinescu, aceeasi sursa, acelasi moment istoric. ... Sa nu lovesti copiii niciodata in fata camerelor de luat vederi, nici chiar atunci cand te-ai asigurat ca ele filmeaza fara posibilitatea de a fi trucate vreodata imaginile.
cand s-a spalat pe maini de arestarea "lotului Voicu", spunand ca respectivii au cazut in plasa procurorilor "din intamplare", tinta fiind cu totul alta... ... Si al doilea, cand s-a referit scrasnit la Ion Iliescu, in urma unei intrebari provocatoare a moderatorului despre campania sa impotriva Revolutiei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca, atunci cand conducea el partidul, datoriile partidului nu erau asa de mari si ca fostul presedinte al PSD Mircea Geoana nu prea se consulta cu colegii sai cand era vorba de cheltuielile partidului.
'Sociologul Alin Teodorescu a declarat la emisiunea "100%" ca s-a atins un moment istoric cand pentru prima oara in istoria politicii romanesti de dupa 1989 nu mai exista niciun lider politic care sa depaseasca pragul de incredere de 30%.
Cand i-a convenit, a luat apararea Curtii Constitutionale; cand nu-i convine, nu are nici o retinere sa o jigneasca. ... ea e de natura sa constituie un nou precedent periculos, asa cum au fost si altele - cand presedintele Basescu a atacat Parlamentul, Justitia, magistratii, corpul didactic.
Aceasta era formula rituala in sedinta de partid cand un mare stab comunist facea una prea de tot groasa, care nu mai putea fi musamalizata.
Care vede tot ce se intampla in PD-L, chiar si cand nu se transmite la televizor. ... Apropo, nimic despre marea operatiune vama cu care s-au laudat cand s-a lansat, pana s-au prins ca-i prinde din urma.
"Si mie, ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi raspuns pe rand, Toma, Lazar, Gust etc, pana cand au inceput sa sune telefoanele la Ponta, iar liderul le-a transmis sec:
google-analytics.com