Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (4.39 secunde)
I-am spus-o si lui descaltatul ala de Jeff care ma iubeste de cand i-am deschis capul. ... L-am luat pe flacaul asta doxat la mine, ca nu stii cand ai nevoie de o sondare.
De-a v-ati ascunselea cu Presedintele Romaniei (Autor Sorin Rosca Stanescu) A fost o vreme cand domnul Traian Basescu adora baile de multime. ... Si, atunci cand se va intampla, va fi gratie acestui om pe care si-l imaginau providential.
9 lectii ale unei batalii electorale Cand imaginile fraudei sunt atat de clare si de mari, cuvintele parca se chinuie sa se adune. ... Cand cineva arunca cu noroi in tine, nu stai sa justifici mizeria de pe fata, ci o cureti si mergi mai departe.
Atunci cand eram eu premier, in 2000, eram la zece ani dupa Revolutie. ... Este raspunsul lui Adrian Nastase la intrebarea de ce, pe vremea cand era premier, si-a angajat consilieri din randul fostilor securisti, ca Ristea Priboi sau Constantin Silinescu.
Dar pana cand credeti ca o sa va intorc si obrazul celalalt?", le-a spus extrem de nervos Mircea Geoana colegilor de partid reuniti la sedinta de marti a Comitetului Executiv.
Sub regimul Traian Basescu, in special de cand presedintele s-a transformat in jucator, Parlamentul a fost mai mult decat demonizat.
Uitati-va la Antena 3, Galmea de la Antena 3 si la Realitatea, cand era Vantu, acele doua posturi au fost focusate in atacurile "Basescu - Elena Udrea - relatii extraconjugale", pentru ca stiau foarte bine - au fost bine documentati oamenii - ca punctul meu de maxima rezistenta este familia.Imaginea ca am calcat stramb in viata conjugala este indusa, asa cum a fost si cea indusa de Ponta ca dupa consultari imi cautam sticla de whisky pe jos".
Iar cand nu stau colegii dumneavoastra din presa cu ochii pe noi, stau alti baieti cu ochiul si timpanul atintite atent.
Vor spune cel mult ca trebuie manifestata mai multa blandete fata de opozitie si grija filiala fata de cel care a fost parintele - cam vitreg - al natiei vreme de opt ani, pana cand copiii s-au emancipat si nu-l mai vor.
A tinut odata, cand a fost folosita impotriva lui Geoana si cand romanul nu s-a intrebat oare ce legatura ar putea exista intre fostul ambasador (de doua ori) la Washington, Mircea Geoana si Rusia?
Exista mai intai constatarea ca avem de a face cu un guvern alcatuit, in buna parte din p’afaristi, priceputi nevoie mare la umflatul cimpoiului dar guma cand e vorba de miscat degetele pe fluierele care atarna de burduf.
Cand a trecut Romania printr-o perioada extrem de grea. ... Si dupa razboi, cand au venit tancurile Armatei Rosii "eliberatoare". ... In 2008, cand PDL a "castigat" parlamentarele pentru ca a avut 3 mandate in plus fata de PSD, prezenta la urne de fost de 39%.
Nu spun ca domnul Antonescu ar fi un monument de echilibru, capabil sa-si struneasca pasaricile cand se lovesc de peretii coliviei ( criza din seara anuntarii rezultatelor primului tur de scrutin al prezidentialelor din 2009 nu se uita usor), dar cred ca de data asta monologurile rastite ale domnului Antonescu sunt ceva mai mult decat deja atat de familiarele ratoieli cu care domnia sa ne razgaie atunci cand nu e la odihna.
Atunci cand esti solicitat sa vorbesti despre "sansele de supravietuire" ale cuiva, fie si o alianta numita USL, e deja limpede ca acolo sunt probleme serioase de sanatate, chestiunea aflata in discutie fiind "supravietuirea". ... Si va inceta atunci cand scopul a fost atins sau nu mai poate fi atins.
Dunga de la elasticul chilotilor opozitiei Intr-o societate cu nuielele bine prinse in snop, opozitia e chestia aia la care te uiti cand nu mai pricepi ce bazaie puterea.
Este dovada ca atunci cand aplici politici publice in interesul cetațenilor nu conteaza neaparat doctrina, ci este mai important sa aplici masurile corecte: cand se aduna bani la buget si cand si angajatorului si angajatului le este mai bine, efectele sunt si de dreapta si de stanga.
Lucrul care nu inceteaza sa ma uimeasca este entuziasmul cu care oameni in aparenta rationali sunt gata sa evacueze orice urma de bun-simt, logica sau onestitate, atunci cand se hotarasc sa se transforme in panouri de afisaj electoral pentru candidatul favorit.
A doua optiune ar fi una mai de fond si de perspectiva, si anume ca PSD sa se angajeze - prin propriul exemplu - intr-un proces de restabilire si chiar impunere a moralitatii in politica, care sa elimine sau sa nu mai incurajeze traseimul in aliante, asa cum vedem ca se petrece in prezent, cand stau alaturi partide care pana mai ieri erau adversare ireductibile".
Interesanta, pentru ca am fost martor si participant la evenimente importante la care nu se vand bilete de intrare, dintre care mentionez doar suspendarea lui Basescu din luna mai 2007, cand Vacaroiu a devenit presedintele interimar al Romaniei, iar eu l-am insotit la Cotroceni in calitate de purtator de cuvant.
Nu-mi place personajul, si nu de ieri de azi, ci de pe vremea cand functiona in PRM.
google-analytics.com