Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (6.36 secunde)
Cei care cer la baie nu doar ca pot fura ce gasesc la vedere, dar pot slabi suruburile de la inchizatoarea ferestrei - cand exista - pentru a-si asigura accesul mai apoi si pot observa daca ai sau nu sistem de alarma.
- Cosmonautul Iuri Malisev spunea in 1981 ca, atunci cand vine vorba de OZN-uri, probabil nimeni in lume nu poate spune ce anume sunt. ... Cand au privit spre echipajul sovietic, martorii spun ca aparitiile au zambit. ... Cand a fost primit raportul complet, acesta a fost imediat clasificat ca strict secret.
E - primeste foarte bine noul, ba mai mult, atunci cand se plictiseste tinde sa-l provoace. ... Cand prima litera a prenumelui se intampla sa fie chiar o vocala, persoana respectiva poate intampina dificultati in a separa logica de emotie, capul de inima.
Din cand in cand, aceasta credinta este alimentata de noi revelatii (la fel de discutabile). ... Cand am inceput sa le pun intrebari, a trebuit sa plecam de acolo, sa ne ducem in sala de mese.
Vor fi medii ale maximelor de 17 - 19 grade si ale minimelor de 7 - 8 grade, mai ridicate in primele doua nopti, cand se vor incadra intre 9 si 13 grade.
Cand se produce cu adevarat Desi in perceptia oamenilor despartirea este de obicei asociata cu momentul in care se intampla, in realitate orice despartire incepe cu mult inainte ca decizia de separare sa fie luata de partenerul care pleaca.
In zona Crisanei, media temperaturilor maxime va creste, de la aproximativ 3 grade in prima zi a intervalului de prognoza, pana la 13 grade pe 4 si 5 ianuarie, cand vremea va deveni calda pentru aceasta perioada.
- Mi se pare ca jucam intr-o telenovela, fiindca ani de zile atunci cand ar fi trebuit sa se discute lucrurile s-au facut tot felul de comisii si s-a ingropat chestia.
Dupa cateva minute, cand au ajuns in Saua Bucura (la altitudinea de 2206 metri), unul dintre locurile cu cea mai buna vizibilitate din zona, peisajul se umpluse de o multitudine de surse miscatoare colorate:
Cand au iesit din case, martorii au observat ca deasupra satului se manifesta un fenomen luminos. ... Cand patratele de lumina ajungeau la nivelul solului, martorii aveau senzatia ca satul era invaluit intr-o lumina difuza, cetoasa, ca laptele.
Pe 22 octombrie 1992, pe bratul Sfantu Gheorghe, in apropierea kilometrului 29, Dr.A pescuia impreuna cu cumnatul sau H.L., cand au fost prinsi de o furtuna.
El a activat in cadrul Regimentului 86 Aviatie de vanatoare, de la baza Borcea, de langa Fetesti, cu o intrerupere de 5 ani, cand a fost inspector pentru aviatia de vanatoare in Comandamentul Aviatiei Militare.
Cand s-au intors acasa, noaptea, ei au observat intr-o vale o lumina foarte puternica, pe care batrana a descris-o ca cel mai puternic bec care ar putea fi azi. ... Cand ne-au zarit, au luat-o la fuga spre caruta.
Acestia nu constientizau puterile lor deosebite, participand la teste ca si cand ar fi fost jocuri. ... Transmisiile telepatice efectuate de copii aveau o mare acuratete cand temperatura straturilor inalte ale cerului ajungea la valoarea maxima.
Nu stiu cum i-ar fi stat in postura de batran, dar mi-ar fi placut sa-l stiu in lumea aceasta pana la adanci batraneti, cand nu as fi simtit atat de dureros plecarea lui din lumea aceasta la o varsta la care viata poate abia incepe pentru multi oameni.
Taica Lazar are alte repere temporale, cand se scanda: ... Cand ii vine lui bine, Dragnea zice ca nu e jurist si nu se pricepe.
Atwater, care a condus sedinta a mentionat ulterior ca atunci cand a vazut desenele lui Mel, care insoteau observatia, ele i-au amintit imediat de ceea ce spusese Pat Price despre un soi de osciloscop, un ecran rotund, pe care poti urmari niste semnale.
Cand e vreme rea aeroportul vietuieste dublu, iar personalul trebuie sa fie indoit de activ.
intr-un experiment conceput pentru a afla de ce oamenii fac greseli atunci cand investesc, cercetatorii au demonstrat ca sobolanii si porumbeii pot invata o strategie optima si o pot respecta pana la capat, pe cand oamenii fie isi pierd increderea, fie au incredere in lucruri eronate.
Newton poate fi scuzat pentru omisiunea sa, caci atunci cand el a stabilit legea ce-i poarta numele, interactia electromagnetica era inca departe de a fi studiata si inteleasa in profunzime. ... Deplasarea se face pana in momentul cand nava este depolarizata ca sens.
google-analytics.com