Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (3.62 secunde)
În timp ce alte monede, precum zlotul polonez, forintul maghiar sau lira turceasca, au înregistrat o usoara apreciere, leul românesc si-a urmat saptamâna aceasta propriul ritm, descrescator (o mica exceptie a fost joi, când s-a observat o crestere usoara).
Când seful nu va simpatizeaza Faptul ca nu ati reusit sa intrati în gratiile sefului este tradat, în general, de o serie de elemente.
Ba poate ati si ras de vreunul atunci cand l-ati vazut ca sta drept, cu ambele maini pe volan. ... Fara alta introducere, iata care sunt regulile atunci cand te asezi la volan:
Cand minerii mai aveau putin si ajungeau in Bucuresti, cand cresterea dolarului fata de leu naruise multe bilanturi, cand presedintele Constantinescu se lupta cu propria coalitie de guvernare, cand investitorii straini nici nu stiau unde este Bucurestiul, nimeni nu a crezut ca o astfel de publicatie va avea succes.
Cand am gasit spatiul era mult de lucru la el: ... In cautarea formulei potrivite Cand am deschis Atelierul acum 5 ani, l-am deschis ca si spatiu expozitional de arta stradala, iar pentru un spatiu expozitional e mai dificil sa se sustina.
Dar orice economist bine instruit stie ca boom-ul dezvoltarii economice in SUA a inceput in deceniul 1870-1880, atunci cand a fost construita infrastructura feroviara a Statelor Unite. ... Cand vom avea un Parlament al unei asemenea atitudini necesare? ... Cand il vom avea, va fi decredibilizat si el.
Uriasul ecran este ascuns in spatele unui perete fals, care se roteste atunci cand este ales un film.
Daca observati toate dosarele aparute in ultimul timp, veti vedea ca oamenii nu au cedat cand erau maturi. ... Sigur, dupa-amiaza, cand se anuntau vizite ale lui Ceausescu, prima data era scoasa cultura. ... "Ma, dar noi cand mai dam ceva de citit in ziar?".
esti mai batran cand esti tanar si mai tanar cand esti batran" Lumea se minuneaza: ... In ziua cand a atins crestetul acestei varstei, 14 decembrie 2013, Actorul si-a facut un cadou:
Pictezi in gand, atunci cand scrii sau scrii in timp ce lucrezi la un tablou?
- Cand am primit prima legitimatie de ziarist - se intampla in 1990, la Curierul National - m-am simtit ca si cum as fi primit primul act de identitate.
Pentru ca exact cand ma pregateam sa plec, in urma cu vreo 15 ani, m-am impiedicat si m-am maritat. ... Pentru ca exact cand faceam planuri de plecare, pe o banca in Cismigiu, am descoperit frumusetea platanilor. ... cand stai la umbra platanului si umbli la amintiri, s-a dus iubirea!
Organizat de Street Delivery Bucuresti Orasul se compune Iti aduci aminte cand ne-ntreba profa de romana in liceu: ... si ne fastaceam in comentariile criticilor, cand noi abia intelegeam titlul poeziei, apai sa mai pricepem si cotloanele lirice ascunse intre rime?
Cu ani in urma, pe vremea cand lucram la ziarul Realitatea Romaneasca, am realizat un material despre cantaretii romani. ... - Eram pasionat de mersul pe bicicleta de cand eram pusti. ... Cand ies cu Adina la agrement merg in parc.
Cand Berlioz sta si tolereaza mangaierile si plimbarile Andreei, totul e minunat. Cand insa nu are chef de ea si vrea sa alerge/joace/misune, e nasol. ... Sunt si momente, putine, cand Berlioz o deranjeaza.
Oamenii stau acasa cand totul merge bine Antonio Momoc susține ca in condițiile in care societatea funcționeaza bine, e normal ca populația sa nu se prezinte la vot, dar in cazul Romaniei este greu de explicat absenteismul politic.
Chiar in timpul comunismului, cand Securitatea l-ar fi saltat pentru orice contact cu un vestic, a fost gazda multor universitari din America si a scris un raport despre conditia romilor, sub pseudonim, pentru presa occidentala. ... Pana la urma, asa isi spunea el insusi, cand trebuie sa-si dezvaluie identitatea.
Bolnavul isi pierde memoria, iar cand tumoarea este in emisfera stanga a creierului se pierde si limbajul. ... Cand tumoarea este in emisfera dreapta, bolnavul isi neglijeaza partea stanga. Isi ignora mana stanga, piciorul stang ca si cand n-ar exista.
Cand vine, totusi, vorba despre dosarul in care e acuzat de frauda la referendumul de anul trecut, nu comentam in functie de simpatii, umori personale sau parerea despre dezavantajele mustatii la intalnirea botului cu lingura de ciorba.
Pana la sfarsitul anului prezenta lui Jupiter in zodia dumneavoastra va fi ca o binecuvantare pentru calatoria alaturi de partener iar cand vine vorba de rezolvarea problemelor vietii, tineti cont ca doua capete valoreaza mai mult decat unul singur.
google-analytics.com