Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (8.17 secunde)
Care sunt riscurile cand se achizitioneaza anvelope second-hand? ... Mai mult, atunci cand sunt utilizate vara, datorita fenomenului de topire "zimtii" caracteristici anvelopelor de iarna se topesc, capatand un aspect similar celor de vara.
Poate cand se va linisti va reconsidera. ... Cand m-ai scapam vreo perla eram convins: ... Cand am venit in televiziune, am spus Aoleu, sa am grija sa nu ma vad acolo.
Cand a venit ziua depunerii proiectului, m-am trezit la 5 de dimineata, am luat dosarul cu proiectul si am mers la prefectura - unde era vechiul sediu al ADR Sud-Vest Oltenia - si credeam ca va fi buluc de lume.
Mai tarziu, cand am ajuns sa ma imprietenesc cu cei care fusesera pana atunci doar niste voci virtuale, in conditiile de libertate, DW a devenit una dintre sursele de informatie credibile si locul in care imi placea si imi place sa stiu ca ajung, locul de unde se transmit relatari despre ceea ce fac impreuna cu colaboratorii si colegii mei.
De ce merge greu calculatorul si cum se elimina cauzele Cu urmatoarea ocazie cand va veti intreba de ce merge greu calculatorul, amintiti-va de cele cateva recomandari pe care vi le facem in continuare, utile pentru a identifica si inlatura, fara a apela la un specialist, cauzele ce-l fac sa functioneze tot mai lent pe zi ce trece.
Din acea pozitie am avut multe de invatat, si am putut face multe lucruri importante pentru un domeniu delicat, si sunt uneori surprins de superficialitatea si lipsa de intelegere a unora, cand este vorba despre un domeniu extrem de sensibil, de care depinde intr-o masura importanta pacea sociala.
Tinda vecinului, totdeauna foarte intunecoasa, era fara doar si poate, un loc in care, cel putin din cand in cand, si mai ales Dumineca, se refugia diavolul. ... "Cum o fi cand esti mort?".
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Dar cand anume te mai poti juca, daca nu la varsta asta? ... Iar cand deja erau prea multi cei care ma intrebau De unde le-am luat?, Cine le-a facut?, am hotarat sa trec la pasul urmator.
(Ai mei au divortat cand eu eram de 3-4 ani).
Cand am sa mor, n-am sa fiu oare ca Enkidu? ... Cand atingem apogeul vietii si privim calea care ni se asterne in fata, intelegem ca drumul nu mai urca de acum inainte, ci urmeaza panta catre declin si degradare.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Dar in 1492, cand este ales papa cu numele de Alexandru al VI-lea, rupe logodna cu cei doi pretendenti despagubind cele doua familii. ... In 2 iunie 1493, cand contele de Pesaro ajunge la Roma, cei doi se intalnesc pentru prima oara.
Al doilea episod are loc in 11 noiembrie 1501, cand de la o fereastra Alexandru al VI-lea si Lucretia asista cum magno riso et delectatione la o scena salbatica de monta intre doua iepe si patru armasari.
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand unii te coboara, sa poti sa-nduri cand altii te insala, sa poti zambi cand inima iti plange, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti trai cand lupta e pierduta si sa nu uiti ca viata este scurta!
Unicul lucru cu adevarat cert este ca fenomenul real si ca secretele sale ne vor fi dezvaluite doar daca si doar atunci cand el insusi va dori aceasta. ... Cand aceasta s-a apropiat, lumina s-a intensificat. Cand ea a ajuns la circa 4-5 metri, lumina a devenit si mai stralucitoare.
Pierderea vederii poate sa apara atunci cand se dezvolta cicatrici pe suprafata coroidei si retinei. ... Atunci cand lacrimile lipsesc, ochii nostri pot deveni uscati si iritati. ... sindromul ochilor uscati este o afectiune care poate aparea atunci cand glandele lacrimale nu produc cantitatea sau calitatea corecta de lacrimi.
Traim in epoca in care distantele ( si timpul )s-au scurtat datorita tehnologiei, in care evoluam chiar si atunci cand sensul nu este dat de noi, important este ca mergem inainte si sa ne adaptam.
Altminteri, raman imperturbabili in situatii de criza, inclusiv in cazul unui divort sau al unei despartiri de o persoana importanta (desi nu prea exista vreo persoana care sa fie intr-adevar importanta pentru ei), nu simt prea multe nici la moartea cuiva din familie, nici daca sunt descoperiti ca au comis o crima si nici cand sunt pedepsiți pentru activitatile lor ilegale.
google-analytics.com